Datamarked

Alle anmeldelser

Datamarked

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Datamarked

It-branchen har udviklet sig hurtigt i de seneste årtier, hvor computere er blevet hurtigere, og mobiltelefoner er blevet bedre. Men for den gennemsnitlige forbruger bliver den mærkbare forskel mellem de nyeste enheder mindre. Alligevel udskiftesit-enheder år efter år, ofte længe før produktets levetid er forbi. Det er her, Data Market gør en forskel.

Vi skal passe på miljøet
Datamarked ApS har siden 2008 specialiseret sig i at købe brugt it-udstyr fra store danske og europæiske virksomheder. Dette involverer alt fra iPhones til desktops. 90 % af produkternes indre kan genanvendes direkte, mens de resterende 10 % istandsættes i virksomhedens lokaler i Nørresundby og er herefter klar til videresalg til private forbrugere samt et stort netværk af erhvervskunder.

Hos Datamarked ApS er et af de vigtigste nøgleord cirkulær økonomi. De mener, at selvom en virksomhed har afskrevet sit udstyr på en konto, betyder det ikke, at udstyret ikke længere har nogen værdi. Som fortaler for cirkulær økonomi håber Datamarked at åbne forbrugernes øjne for de store miljømæssige og økonomiske fordele ved at købe grøn it.

Genbrugt IT samt nye reservedele til computere, tablets og smartphones.
Datamarked har fokus på salg af brugte bærbare computere. Siden da er virksomheden vokset fra et lager på knap 40 m² til over 2000 m² lager- og kontorareal i dag. Datamarked beskæftiger 24 medarbejdere, men da de er i en rivende udvikling, øges antallet af medarbejdere løbende for bedst muligt at servicere vores kunder.
 
Dette har resulteret i, at de har over 10.000 varenumre registreret for 60.000 forskellige bærbare modeller og over 100.000 varer på deres eget lager. Størstedelen af ​​varenumrene er placeret på vores eget lager på Østre Fælledvej 16, 9400 Nørresundby.
 
Datamarked fokuserer på at have de mest populære varer på lager for at garantere hurtig levering. De har stor viden om varerne og rådgiver dig gerne før og efter dit køb. Pga. det brede varesortiment, som hele tiden udvides, har vi fokus på nethandel med fragt til hele Danmark og Norden, men har også afhentningsmuligheder på firmaadressen i Nørresundby.
 
Alle deres produkter er CE-mærket og kvalitetskontrolleret af vores leverandører.

Datamarked tilbyder et bredt udvalg af genbrugt IT-udstyr, herunder bærbare og stationære computere fra kendte mærker. Samtidig kan du også finde bæredygtige priser på populære Apple-produkter som iPhones, iPads og MacBooks mv.

Hos Datamarked sælger de også nye reservedele til din pc, herunder strømforsyninger, batterier, tastaturer og LCD-skærme til bærbare computere, samt mange andre reservedele.

De beskæftiger os med private, erhverv og offentlige

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Datamarked?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.