DaySpring

Alle anmeldelser

DaySpring

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

DaySpring

Din tro former dine beslutninger. Du vægter relationer højt. Du elsker Jesus af hele dit hjerte, sjæl, sind og styrke. Du længes efter autenticitet i en verden, der værdsætter udseende. Du fejrer livet med optimisme drevet af håb i Jesus.

Du er DaySpring's yndlingsperson! Og hvis du har brug for dem - er de her. De er der for hverdagens øjeblikke. De er der for de svære øjeblikke og de øjeblikke, de skal fejre. DaySpring er der for alle årstider i dit liv.

Deres mål er at give dig ressourcer, der er bibelsksande, åndeligtrelevante og livgivende.

DaySpring's historie
I 1971 satte to præster i det sydlige Californien sig ned og stillede et livsændrende spørgsmål over to kopper kaffe. Hvis vi havde ti år tilbage at leve, hvad ville vi så gøre for at gøre Kristus kendt?

Det spørgsmål var fødslen af ​​DaySpring, og det genlyder stadig gennem hallerne i DaySprings globale hovedkvarter i Siloam Springs, Arkansas. De bliver ved med at spørge sig selv hver dag - hvad skal de gøre for at gøre Kristus kendt? Det er, hvem de er, hvem de har været i 50 år, og hvem de vil blive ved med at være.

DaySpring's forretning
Deres forretningsstrategier, deres produkter - deres grund til at eksistere - er alle målt i forhold til en højere standard. Hos DaySpring er de forpligtet til at hjælpe mennesker med at kende og dele Guds kærlighed på nye, sande og inspirerende måder.

Når mennesker oplever og udtrykker det livsændrende budskab om Guds kærlighed gennem deres indsats, har de opfyldt den vision, der blev født i den kaffebutik for mere end 50 år siden.

Fra kort, bøger og bibler til kalendere, artikler og kaffekrus... hvis det hedder DaySpring, kan du stole på budskabet.

Deres mål er at bringe dig ressourcer, der er bibelsk sande, åndeligt relevante og livgivende. Deres teams kombinerer inspirerende kreative talenter og unik indsigt i hvert produkt og hver ressource, de laver, for at sikre, at du får præcis, hvad du har brug for for at leve og dele din tro.

DaySpring's mission
At kende Gud, vise hans rige og hjælpe mennesker over hele verden til at kende og dele hans kærlighed ved at give kristnekommunikationsværktøjer, der udtrykker Gud på friske, nye måder.

De ønsker, at hvert menneske skal opleve og udtrykke det livsændrende budskab om Guds kærlighed.

DaySpring er et navn givet til Jesus Kristus i skrifterne. Lukas optager den profetiske sang af Zacharias, faderen til Johannes Døberen, i anledning af Johannes' fødsel. Helligånden viste Zacharias, at Johannes ville forberede folket til forløsning gennem syndernes forladelse ved den kommende Messias, og at Guds barmhjertighed over hans folk ville bevirke dette. Helligånden viste også Zakarias, at "dagen udspringer fra det høje" (Lukas 1:78 KJV) ville komme og "lyse til dem, der sidder i mørke og i dødens skygge, for at lede vore fødder ind på vejen til fred" (Luk 1:79).

Hvordan var det at prøve DaySpring?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med DaySpring. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.