Db Equipment

Alle anmeldelser

Db Equipment

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Db Equipment

Som en første date er det her, de fortæller dig om deres fortid, nutid og fremtid - en fremtid, de ville elske, at du var en del af. fascineret?

Db Equipment's perspektiv
Hos Db Equipment er de rejsende. Drømmere. Optimister. De tror på, at verden vil være bedre i morgen, end den er i dag. De tror på familien. Åben arkitektur. Broer, ikke vægge. De tror på, at rejser - i deres baghaver, over oceaner og gennem det ydre rum - har magten til at åbne deres sind og forme deres liv. Hos Db Equipment er de til for at skabe meningsfulde rejser.

Db Equipment's historie
Norge, 2009. Der var gletsjere at stå på ski. Der var bølger at surfe på. Og i en smaragdbugt under to bjergtoppe var der ideer at dele. Idéer om rejser, eventyr og at ændre verden.

Ulige par
Jon Olsson og Truls Brataas havde kun lige mødt hinanden, og på overfladen var de meget forskellige. Jon var en flot freeski-legende, der kørte på de tidlige bølger af en ny videoplatform kaldet Youtube. Truls var en hæsblæsende iværksætter, der nørdede industriteknik, rumrejser og astrofysik.

Forbundet af eventyr
På trods af deres forskelligheder delte de to en kærlighed til actionsport, eventyr og produkter. Truls var netop vendt tilbage fra et års roaming på jorden og beklagede manglen på premium-bagage til at bære hans udstyr. Efter et årti med at slæbe ski rundt i verden, forstod Jon akut dette smertepunkt.

At komme på arbejde
Den aften tegnede Truls og Jon indledende produktskitser og udløste, hvad der ville blive en løbeild af produktcentreret innovation. Derfra var det en filmisk montage af travlhed. Design og redesign. Rom og udvikling (vilde idéer). Forskning og udvikling (praktisk anvendelse). Undersøgelse af 150+ atleter, rejsende og bagagebehandlere for at sikre, at de løste problemer i det virkelige liv. Anæmiske bankkonti. Sene nætter. Nudler. Indtil endelig, i 2012, blev Db født.

Hvad er i for et navn?
Db Equipment's oprindelige navn var Douchebags. Helt seriøst. Det var et fællesskabsforslag, som de syntes var sjovt og mindeværdigt. Så vi gik med det. Men verden ændrede sig, og det gjorde vi også, og i dag er de bare Db Equipment. Men hvad betyder Db Equipment? Det er den sjove del! Det betyder, hvad du vil. Lækre bagels. Hvorfor ikke? Dyb vejrtrækning? Måske lidt meget. Gøre det bedre? Nå, det er meningen. Db er født i samfundet, og det er der, det bliver, selvom de drømmer større.

Momentum
Deres omhyggelige dedikation til detaljerne og uden for boksen tænkning gav pote. Udstyret var et hit, og Db Equipment blev oversvømmet med ordrer fra snesevis af lande, 5-stjernede anmeldelser og designpriser. De skænkede lidt Champagne op, krammede og tog en dyb indånding. De havde gjort det.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Db Equipment?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.