DC Shoes

Alle anmeldelser

DC Shoes

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

DC Shoes

DC Shoes er en amerikansk virksomhed med speciale i fodtøj til actionsport som skateboarding og snowboarding. Virksomheden producerer også tøj, tasker, accessories, hatte, skjorter og plakater.

Virksomheden blev grundlagt i juni 1994 af Damon Way og Ken Block. Det var oprindeligt baseret i Carlsbad, Californien, men er nu baseret i Huntington Beach, Californien, USA. DC stod oprindeligt for "Droors Clothing", men siden salget af Droors Clothing har DC ikke længere nogen tilknytning til Droors og er simpelthen DC Shoes, Inc.

Opkøb af Quiksilver
Den 8. marts 2004 blev DC Shoes opkøbt af Quiksilver i en transaktion på $87 millioner. I 2010 flyttede DC Shoes fra Vista, Californien til Quiksilvers hovedkvarter i Huntington Beach. En video med titlen Skateboarding Is Forever blev lagt ud online i 2010 og indeholdt dele af det daværende amatørskateboardhold DC: Marquise Henry, Matt Miller, Wes Kremer, Evan Smith og Greg Myers. Bortset fra Myers og Henry var alle skateboarderne fra videoen stadig sponsoreret af virksomheden i 2013 og har siden opnået professionel status.

I 2011 gennemgik mærket en makeover, som omfattede designet af et nyt flaglogo. Som en del af denne proces blev nye skateboardhold gradvist annonceret, og en række reklamer blev udgivet online under ledelse af det nye teammedlem Steve Berra. De andre nye holdmeddelelser var Mikey Taylor, Mike Mo Capaldi, Nyjah Huston, Chris Cole og Davis Torgerson. Felipe Gustavo blev introduceret på et senere tidspunkt.

Et andet skridt i brandets relancering var "Rediscovery"-kampagnen, som begyndte i december 2011, efter at Capaldi og Huston sluttede sig til skateboardteamet. Kampagnen har titlen "Genopdag DC", og lanceringen markerede første gang i næsten et årti, at hele DC-holdet blev genforenet.

Women's Fall 12 Collection
Efter relanceringen af ​​mærket var Taylor det første nye teammedlem til at udgive en signaturmodel samt en tilsvarende fuld videodel, som begge blev lanceret i juli 2012. Fra august 2012, DC-virksomheden var kommet ind på kvindemarkedet og "Women's Fall 12 Collection" bestod af fodtøj, beklædning, accessories, bløde varer og tilbehør.

I første halvdel af 2013 blev der fortsat promoveret nye teammedlemmer som Capaldi ("Mike Mo S"), Kremer ("Wes Kremer Pro"), og Huston udgav signaturskomodeller. Den sidste nat i maj 2013 blev der afholdt en lanceringsbegivenhed for den første signaturmodel af en skatesko i Hustons karriere på Roosevelt Hotel i Los Angeles, Californien, USA, med Pete Rock i rollen som DJ. Modellen kaldes "Nyjah Huston Signature Shoe", og annoncen viser Huston, der udfører et trick på en trappe på Hollywood High School i Los Angeles, USA.

I midten af ​​august 2013 blev Cyril Jackson introduceret som et nyt medlem af amatørholdet, ledsaget af "Baker Council S" skomodellen.

Millers første professionelle skomodel med mærket blev annonceret den 6. oktober 2014. Skoen fik navnet "Matt Miller S" og blev udgivet efter Miller havde været sponsoreret af DC Shoes i seks år. Selskabets skatehold påbegyndte "Defy Convention Asia"-turneen i begyndelsen af ​​november 2014. Skoen blev udgivet den 6. oktober 2014.

Tristan Funkhouser og Bobby De Keyzer blev føjet til Global Skateboarding Teams amatørhold den 19. december 2014 gennem udgivelsen af ​​en næsten 10 minutter lang YouTube-velkomstvideo. Virksomheden beskrev begge nye tilføjelser som "unikke" i reklameteksten til "Defunkt"-videoen.

Tak fordi du læste om DC Shoes
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad DC Shoes kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.