DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Deichmann.com

  Sko er noget, der skal være til enhver lejlighed. Der er de pæne sko til hverdag og kontoret, der er de endnu pænere sko til de store fester, der er sandaler med høje hæle, der er gummistøvler og der er alt indimellem. For mange betyder det noget at have meget at vælge mellem, og her kommer Deichmann.com ind i billedet, for de har det hele, og de holder priserne nede, så alle kan være med.

  Om Deichmann.com

  I deres forretninger finder du primært deres egne mærker, men du finder også de større brands på hylderne, så der er til alle typer af mennesker. Og så har de kun de størrelser, der står fremme. Her er der så fordelen ved at handle på deres hjemmeside, for der finder du lettere lige din størrelse, som du kan få sendt hjem til dig, så du kan komme i den sandal, sko eller sneakers, du går og drømmer om lige nu. Deichmann.com er med på moden indenfor sko og støvler, så du kan være helt sikker på at finde fede bikerstøvler til dig selv eller sko med glimmer eller lys til de mindste. Samtidig går de op i at have tysk kvalitet til lave priser, så der er råd til mere end et par, når du handler her.

  Slevovykupon.net - Deichmann.com

  Services hos Deichmann.com

  Om du mangler sandaler i skrigende rød, om du er til sneakers med blomster, eller om det skal være helt afdæmpet, så finder du det hos Deichmann.com. Du finder også praktisk fodtøj til dig, der har særlige behov, du finder de varme vinterstøvler, du finder ballerinaer, og du finder sutsko til hjemmet. Du finder nemt den rigtige størrelse, og du kan få hjælp gennem deres hjemmeside, hvis der er noget, du har bruge for. Her finder du mailadresse og telefonnummer, ligesom du finder svar på rigtig mange oplysninger om Deichmann.com generelt. Det er sko og lidt mere end bare det.

  Kundeservice og klager

  Du kan altid besøge en af de mange forretninger, du finder i hele landet. Her kan du snakke med personalet og prøve de sko, de har i forretningen. Du kan også finde hele deres store udvalg på nettet, hvor du nemt kan sortere efter type af fodtøj, størrelse, farve og meget andet, så du kan finde det, du kigger efter til dine fødder. Har du spørgsmål til alt fra størrelse til pleje af dit fodtøj, så er dert nemt at komme i kontakt med Deichmann.com, der hurtigt besvarer dine spørgsmål, også når du sender dem en e-mail.

  Anmeldelse af Deichmann.com

  Hos Deichmann.com handler det om sko og kundeservice. Er du en af dem, der erfaring med dette? Så tøv ikke med at anmelde dem på denne hjemmeside, hvor andre potentielle kunder kan læse med og vurdere, om de har lyst til at handle hos Deichmann.com. Firmaet selv kan også få gavn af det, du skriver. Alle anmeldelser kan bruge til at blive bedre med, enten ved at fortsætte den gode stil eller ved at forbedre sig der, hvor der er et behov for det.

  Deichmann.com
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  4
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Klage

  Klage:
  Jeg skriver denne klage med stor skuffelse over den værste behandling man kan få overhoved. jeg har været i Deichmann Rødovre centrum den 9/05/2021 mellem kl. 14.30-15.24.
  jeg skulle købe sko til mine tre børn, min datter har problemer med størrelse af skoene, str.33 er for lille og str 34 er for stor. derfor prøvede hun 3 par sko, som vi har liggende på gulvet. ekspedienten kom og har bedt mig om at ligge dem på plads, hvor jeg sagde at vi ikke færdige endnu, men han insisterede, fordi der skal være plads til andre skal komme forbi. jeg kunne se hvad han mener og derfor skyndte jeg mig til at ligge skoene på plads. jeg var ikke færdige endnu. mine andre børn har valgt sko. en af dem har valgt Nike på 350kr. og den andet var i gange med at prøve skitcher sko som han var glad for for 450kr ca. og jeg var i igange med at finde sko til min datter stadigevæk før han kom til os. hvor hele familien stå og vil købe de ting de har valgt. Lig pludselige sagde han højt til mig at det var ikke i orden det her og pegede på gulvet. jeg kunne ikke se hvad det var fordi jeg nemmlige har sat de ting på plads som han har bedt mig om, hvilket jeg syntes selv at det er så underligt at bede mig om det. jeg sagde til ham, ja men jeg har lagt de ting på plads, og han blev ved med at se at det passer ikke, fordi han stod og iagttager os. Jeg nægtede at gør noget ved det og var meget fornærmet og hånede, hvorfor er det lig os han holder øje med?. Jeg var så ked af det at jeg snakkede højt til ham og sagde: Du har ikke tænkt dig at jeg skal rydde op efter alle kunderne vel? Han har slet ikke tillid til det jeg siger. Så sagde han til mig UUUUUUUd af butikken. Jeg tilkalder vagterne nu. jeg var på vej ud, men min mand syntes ikke vi skal gå før vi fortæller ham at det er uacceptabelt behandling vi få her i buttiken. Jeg tog min mand ud og sagde til ham at vi gå og klager over det. Jeg har bedt ekspedienten om hans fornavn, han nægtede at sige det og sagde at det er ulovligt at give navnet. Jeg skulle ringe til Deichmann kontor i Rødovre for at klage, men det viste sig at jeg ringede til selve butikken, hvor han svare på tlf, Han hedder Kristian gå jeg ud fra. Min børn og os er så chokeret over den hændelse. Jeg har aldrig oplevet sådan en kundeservice før i nogle butikker. Sikke en horribel oplevelse. Jeg gå ud fra der er Kamera i butikken, jeg er så rystet over det.
  MVH
  Safaa

  Af: Safaa Ali12-05-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Deichmann.com

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Deichmann.com et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Deichmann.com I gennemsnit. De modtog følgende 4 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Deichmann.com?

  Deichmann.com er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deichmann.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.