Dentaworks

Alle anmeldelser

Dentaworks

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lasse F.
Jeg tilmeldte mig to planer og havde brug for at løse fejlen. Repræsentanten validerede hurtigt mine legitimationsoplysninger, hjalp mig med at fjerne den plan, der ikke passede til min families be...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God plan

  Jeg tilmeldte mig to planer og havde brug for at løse fejlen. Repræsentanten validerede hurtigt mine legitimationsoplysninger, hjalp mig med at fjerne den plan, der ikke passede til min families behov, og informerede mig om, at en kreditering ville ske inden for 7 - 10 hverdage. Jeg satte pris på professionalismen og den klare brug af terminologi, når jeg arbejdede igennem min fejl. Det var en meget god oplevelse.

  Jeg har været kunde i årevis nu. Altid nem til- eller genindskrivning. Denne plan har en bred vifte af udbydere og fremragende besparelser.

  Selvom planen ikke er en tandforsikring, hjalp den mig meget pengemæssigt, da jeg havde brug for en bro i munden. Jeg fornyede mit medlemskab i år.


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Dentaworks

Mange mennesker benytter tandblegningsprodukter og services af forskellige årsager. Ofte bliver folks tænder misfarvede idet de indtager mad, te, vin, kaffe og rygning, samt naturlig misfarvning over tid. I den forbindelse anvender mange tandblegningsprodukter, der kan fjerne nogle af disse misfarvninger og gøre tænderne mere hvide. Det anbefales dog at man grundigt undersøger de forskellige produkter, før man anvender dem på sine egne tænder. Mange indeholder nemlig kradse ingredienser, der potentielt kan skade både tænderne og tandkødet. Derfor læser mange nu kundeanmeldelser igennem fra andre der tidligere har benyttet tandblegningsprodukter, for på den måde at sikre, at de opnåede de ønskede resultater uden bivirkninger.

Om Dentaworks
Dentaworks er et svensk tandblegemærke, der blev grundlagt i 2005 og som i dag sælger deres produkter til mange forskellige markeder i Europa, herunder Danmark, England og Norge m.fl.
Produkterne hos Dentaworks er baseret på en tandblegningsformel, som virksomheden oplyser er unik og ren. Dette betyder at den er 100% fri for stoffer som peroksider, TEA (TriEtanolAmin) og animalske restprodukter, som i nogle tilfælde kan medføre irritationer i tandkødet og hos nogle kan fremkalde allergiske reaktioner, samt i nogle studier er blevet påvist at være hormonforstyrrende. Hos Dentaworks indeholder deres tandblegeprodukter ingen af disse potentielt skadelige stoffer.
Dentaworks har udviklet deres egne fremstillingsprocesser og driver deres egne faciliteter, hvor de fremstiller produkter i store volumener, og hvorfra de sender deres produkter direkte til betalende kunder, der bestiller gennem deres netbutik.

Produkter og Services hos Dentaworks
Dentaworks driver en netbutik, hvor man kan købe produkter til tandblegning. Deres tandblegegel indeholder en aktiv ingrediens, som efter påførsel bliver nedbrudt i brugerens mund og derefter frigør ilt. Denne ilt reagerer med misfarvninger og pletter på tænderne og starter derefter med at oxiderere dem. Dette er processen, der over tid gør tænderne hvidere.
Hvis man har kunstige tænder og tandfyldninger, kan man stadig anvende virksomhedens produkter, da de oplyser, at disse ikke påvirkes ikke af tandblegningen. For at benytte virksomhedens produkter og blege sine tænder, så skal man til at starte med bruge to tandskinner; én til de øvre tænder og én til de nedre tænder. Disse tandskinner skal udformes, således at de passer præcist til brugeres tænder, således at de kan sættes fast rundt om tandrækkerne uden af falde af, således at blegningsgelen ikke løber ud. Udover disse tilpassede skinner, skal man bruge tandblegegel, således at man kan starte oxideringsprocessen af misfarvningerne. 
Efter man har indsat sine tandskinner, skal disse forblive i munden i 20 minutter, hver gang de anvendes. Virksomheden oplyser, at man normalt vil se optimale resultater ved brug af deres produkter, efter 15-30 timers blegning sammenlagt. Efter man afslutter et tandblegningsforløb, varer resultaterne normalt i flere år.
Ønsker man at bestille via virksomhedens netbutik, så kan man betale med Visa betalingskort, Mastercard eller Klarna. Den normale leveringstid er normalt på 1-4 arbejdsdage og virksomheden anvender Post Nord eller GLS til forsendelse af ordrer.

Komplimenter, Klager og Tips til Dentaworks
Har du mulighed for at hjælpe andre med at bedømme, hvordan de bedst kan opnå gode tandblegningsresultater, uden potentielle bivirkninger? Hvis du tidligere har benyttet Dentaworks og i den forbindelse har gjort dig erfaringer med denne virksomhed, så vil vi sætte stor pris på en kundeanmeldelse her på siden.