Designerure

Alle anmeldelser

Designerure

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

P
Per T.
Inden jeg foretog mit køb ringede jeg ind for at spørge, om der var nogen måde at få uret leveret på en bestemt dag, dette var ikke et problem. Mit ur ankom som forventet den dag, jeg havde brug fo...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fedt ur

  Inden jeg foretog mit køb ringede jeg ind for at spørge, om der var nogen måde at få uret leveret på en bestemt dag, dette var ikke et problem. Mit ur ankom som forventet den dag, jeg havde brug for det. Det var pakket meget godt og indeholdt alt, hvad det skulle komme med baseret på beskrivelsen af listen.

  Uret holder tiden meget godt, og selvom det er 27 år gammelt, lyser det stadig op i mørke. Jeg har for nylig købt en anden Rolex fra en anden forhandler, som, i mangel af en bedre forklaring, LØJ. Jeg ved nu bedre og har fuld tillid til Designerure. Så alle kan lide en negativ eller to, jeg kæmper for at finde en negativ....

  Åh, det var lidt koldt den dag, jeg fik uret. Når jeg ser en anden, jeg er interesseret i, vil jeg HELT SIKKER købe fra LOW igen.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Designerure

Hos DesignerUre.dk er nøgleordet sikkerhed. Derfor har de brugt meget tid og kræfter på at blive en autoriseret dansk forhandler af de største og mest trendy urmærker. Derfor kan de tilbyde dig et bredt udvalg af herre- og dameure fra de største mærker. De fører mere end 30 mærker på DesignerUre.dk med mere end 3.000 forskellige ure.

Om DesignerUre
DesignerUre.dk har eksisteret siden 2007, hvilket gør dem til en af ​​de ældste webshops med ure i Danmark. De er et ekstremt dynamisk team, som vil sætte sit præg på denne branche.

Deres navn siger det hele, for de sælger designerure til mænd og kvinder over hele Danmark. De er autoriseret forhandler af en række mærker, herunder: SEIKO, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, CASIO, Citizen, FOSSIL, Skagen, Michael Kors, DKNY, DIESEL. Uanset hvilket ur du køber hos os, tilbyder de altid hurtig forsendelse og sender altid med et sporingsnummer og forsikring.

Flotte ure til enhver begivenden
Velkommen til DesignerUre.dk. I webshoppen tilbyder de et bredt udvalg af herreure, dameure, smartwatches og dykkerure til kunder over hele Danmark. Hos DesignerUre.dk er kvalitet og god service ikke bare noget, man postulerer, det ligger i deres DNA. Så du kan købe dit nye kvalitetsur og føle dig tryg. De er autoriserede forhandlere af en lang række mærker, så du har garanti for, at du får præcis det, du bestiller. Uanset hvilket ur du vælger hos hos dem, vil du modtage sikker forsendelse med sporingsnummer og forsikring under transport. Derudover får du 99 dages returret og gratis fragt.

Ure til alle lejligheder inklusiv smartwatches og dykkerure
Et ur er ikke altid bare et ur. Et ur kan være et smykke, der skal matche resten af ​​dit outfit, eller det skal være din ledsager, når du er ude og rejse. Hos DesignerUre.dk tilbyder de ikke kun et bredt udvalg af ure med forskellige stilarter, men også et bredt udvalg af smartwatches i mange prisklasser og til forskellige lejligheder. De tilbyder også et bredt udvalg af dykkerure til dig, der elsker at hoppe ud i de blå bølger og forkæle dig med den fascinerende natur, der kommer til live under den blå overflade. Om det er ved de danske kyster eller på et klart koralrev ude i den store verden.

De leverer til hele Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne. Alle priser i webshoppen er inkl. moms. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Normalt er det ikke muligt at foretage ændringer i din ordre, da de sender varer meget hurtigt fra deres lager. Hvis din ordre allerede er blevet behandlet, kan de desværre ikke længere ændre den.

Din erfaring med Designerure.dk tæller
Er du endnu ikke overbevist om, at du skal købe dit næste ur hos DesignerUre.dk, så kan vi kun anbefale, at du tager et kig på, hvad deres kunder synes om deres butik. Læs og giv og din anmeldelse og fortæl os din erfaring med DesignerUre.dk. Dette er en sikkerhed for, at mange tilfredse kunder har købt ure sammen med dig. Bliver du også den næste tilfredse kunde hos DesignerUre.dk?