DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser DesignHome

  Flere og flere danskere er i stigende grad interesserede i boligindretning og design og i den forbindelse, vælger mange at handle online, hvor udvalget et enormt og hvor man kan shoppe lige præcis når det passer ind i tidsplanen. Man skal dog være opmærksom på, at ting som leveringstid, forsendelsesomkostninger, returpolitik, kvalitet samt mange andre, er vigtige aspekter, når man bestiller hos en netbutik. Derfor kan det betale sig, at læse anmeldelser igennem fra andre kunder, der allerede har handlet hos den pågældende virksommhed, så man kan være sikker på, at den lever op til de forventninger man har.

  Om DesignHome

  Den danske virksomhed DesignHome startede i 2018 en netbutik, der især har fokus på salg af lamper og interiør. Virksomheden er startet op med et begrænset varelager, som man udelukkende kan se på deres netbutik, da de ikke har en fysisk butik man som forbruger kan besøge. Virksomheden har hovedkontor på Brådebæksvej 11A, beliggende i 2970 Hørsholm.
  Deres netbutik er godkendt af e-mærket, hvilket er en dansk certificeringsordning, der fokuserer på tillidsfuld e-handel mellem kunder og online forhandlere. Man kan derfor se DesigHomes certifikat online.
  Derudover støtter virksomheden miljøvenlig pakning, hvilket betyder, at de er medlem af en sammenslutning af miljøbevidste virksomheder i Danmark.

  Produkter og Services hos DesignHome

  Virksomheden DesignHome er især kendt for deres oxiderede kobberlamper, som de selv har designet og produceret, og som man kan købe gennem deres online shop. Der produceret i Indonesien og derefter fragtet til Danmark, hvor virksomheden opbevarer dem på deres lager, indtil de bliver solgt. De oxiderede kobberlamper fra denne virksomhed er efter DesignHomes eget udsagn kvalitetshåndværk, da deres producent har erfaring indenfor kobberproduktion, og bygger videre på en række håndværksmæssige traditioner. Denne indonesiske producent driver en familievirksomhed, der gennem adskillige generationer har produceret varer af kobber og andre lignende materialer.
  Gennem DesignHomes netbutik kan man derudover handle produkter fra en række andre brands, som virksomheden er godkendt forhandler af, herunder HH Lux Design, Hudson Valley, Adezz, Loftprime, samt mange andre. Produkter og varer fra DesignHome er opdelt i kategorierne boligtilbehør, belysning, møbler, samt andet tilbehør til hjem og indretning.
  Virksomheden sender deres varer gennem GLS, samt andre fragtfirmaer, afhængigt af hvilke produkter man har bestilt.
  Hvis man vælger at handle på virksomhedens netbutik, kan man betale med MobilePay, samt en række populære betalingskort, herunder Dankort, Visa Betalingskort og Mastercard.
  Er man interesseret i at se virksomhedens kobberlamper, kan man som noget helt særligt, besøge deres lager for at se dem i virkeligheden. Dette er kun muligt for kobberlammper og gælder ikke for nogen af virksomhedens andre produkter. DesignHome tilbyder 14 dages fortrydelsesret, hvis varen er indkøbt af en privatperson, via virksomhedens netbutik.

  Komplimenter, Klager og Tips til DesignHome

  Hvis du har købt en kobberlampe hos Designhome, en ny pude eller måske en lysestage, så vil selv en kort kundeanmeldelse her på siden, være til stor gavn for andre, der er igang med at undersøge DesignHome nærmere. Del dine erfaringer med andre danskere, der overvejer, om de skal handle hos denne virksomhed.

  DesignHome
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om DesignHome

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er DesignHome et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af DesignHome I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette DesignHome?

  DesignHome er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DesignHome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.