dinLED

Alle anmeldelser

dinLED

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

dinLED

 

LED lamper er fantastiske. De er meget mere energi effektive end de fleste andre lamper og holder længere. De projekterer lys på fuld kraft med det samme, så du behøver ikke vente på, at den varmer op hver gang. Hvor får du dine LED lamper fra? Mange af os køber dem sikkert hos byggemarkeder og andre vi-har-alt butikker. Hvor er eksperterne? Hos dinLED.dk kan du få LED belysning til hjemmet, køretøjer, erhverv, industri og landbrug.

Om dinLED.dk
Webshoppen specialiserer i LED lys og lamper. Det er altså den eneste produkt kategori, de har. Tilgengæld har de mange af dem. dinLED er en dansk webshop med hovedsæde i Fredericia med dansk lager. Der sendes altså udelukkende fra Danmark. De har et stort udvalg af LED lamper til både privat og erhverv. LED lamperne er spredt ud over omkring 10 underkategorier. Uanset hvad slags LED lys, du skal bruge, kan du altså finde det på deres hjemmeside.

Produkter og Services
Under produktkategorier finder vi: køretøj projektører såsom lygte bomme og lygte broer til bil, lastbil, trailer, båd, campingvogn, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, udrykningskøretøjer samt industri. Næsten alle modeller kan anvendes til både 12V og 24V. Der er også LED barer til alle køretøjer. Under fanebladet LED markeringslys, findes 12 og 24 volt markeringslys, strobe lygter, rotor blink, forlygter, LED strips m.m. Kategorien auto pærer er under udvidelse men indeholder et udvalg af LED lys til bilen.
LED lys kan også bruges til at dyrke planter. Under plante lys findes reflekterende folie, gro lys bånd m.m.
dinLED.dk forhandler derudover RGB LED projetører og professionelle LED projektører, LED slim projektører samt standard LED projektører. Under fanebladet Tilbud finder du et udvalg af varer på særligt udsalg..
Man kan bestille deres varer gennem e-handelsbutikken, men også ved at skrive en email til dem på kontakt@dinled.dk, eller ved at sende dem en sms. De tager ikke opkald ifølge hjemmesiden.
dinLED.dk sender via GLS, PostNord eller anden transportør efter, hvad de mener er hurtigst.
Udover ved bestillingsvarer, har man almindelige 14 dages fuld fortrydelsesret hos forhandleren. Du betaler selv for returneringen, og du skal oplyse om returneringen gennem brev eller email inden de 14 dage er udløbet. dinLED refunderer alle omkostninger ved returnering, inkl. leveringsomkostninger.
Bestiller du inden kl 10.00 sendes ordren samme dag. Virksomheden advarer, at der kan være ekstra travle dage, men så sendes ordren dagen efter. Fragten er altid 29 kr.

Komplimenter, Klager og Tips til dinLED.dk
Hvis du er ligesom os, læser du også lige et par anmeldelser, inden du bestiller fra et nyt firma på nettet. Forbrugere er stærkest når vi står sammen, og anmeldelser er et fantastisk redskab, hvor vi kan holde firmaer ansvarlige, og sikre, at vi får den rigtig gode behandling. Det er også her vi kan rose firmaer, der gør det ekstra godt, eller komme med vores gode forslag til forbedringer.
Hvis du har handlet hos dinLED.dk, håber vi på at høre fra dig. Du kan hjælpe andre forbrugere ved at efterlade en anmeldelse af online forhandleren. Fik du dine varer til tiden? Er LED lamperne i god kvalitet? Hvad synes du om deres hjemmeside?