Discount Glasses

Alle anmeldelser

Discount Glasses

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Discount Glasses

Discount Glasses er en online optiskforhandler dedikeret til at få de mest kyndige shoppere til at se fantastiske ud. De bruger deres dage på at kurere overkommelige, trendybriller i topkvalitet til dig og din familie. Og som fast troende på at leve livet fuldt ud, er de her for at hjælpe dig med at tage et løbespring uden for din personlige stilnorm.

Hvad laver Discount Glasses?
Discount Glasses leverer konkurrencedygtige priser og førsteklasses kundeservice, så du har mulighed for at købe flere stel for at vise hvem du er, eller hvordan du end føler, på en given dag. Du kan gå fra ét par briller til multibrille uden at bryde penge.

Deres upfront, ingen gimmicks, hvad-du-ser-er-hvad-du-får-mentalitet lader dig forlade din kvælede brillezone og påtage dig enhver persona, du finder passende. Og hvis dine nye specifikationer går i stykker, eller du vandrer lidt for langt fra din stil – returner dem. Det er på os. Livet er kort – bland det sammen.

Materialer til stel af briller
Brillestel er fremstillet i alle forskellige slags materialer. De spænder fra plastikforbindelser og avancerede ædelmetalbelægninger til mere usædvanlige materialer såsom træ eller ben. De fleste stel, der produceres i dag, kan dog kategoriseres som enten plastik eller metal.

Der er flere muligheder at vælge imellem, når det kommer til plastikrammer. Standard plast er det mest almindelige glasrammemateriale og fremstilles ved at sprøjte petroleumsbaseret nylon ind i en form. Standard plast er den mest overkommelige og tilbyder en bred vifte af stil- og farvemuligheder.

Acetat er en plantebaseret plast af høj kvalitet, der er stærk, let og fleksibel. Acetat fremstilles i plader eller sprøjtes ind i forme. Selvom acetat er højere i pris, er det mere holdbart, og dets farver forbliver levende over tid.

TR90 er et termoplastisk materiale, der er fleksibelt, holdbart og slagfast. På grund af disse egenskaber er dette materiale mest almindeligt brugt til sportsbriller og beskyttelsesbriller.

Mens de forskellige plastmaterialer varierer i pris, holdbarhed og vægt, er de alle hypoallergene, så det er et godt valg for alle.

Metalrammer omfatter en bred vifte af materialer. Monel er det mest almindelige metal til briller, fordi det kan modstå store mængder stress og varme uden at miste sin form, og det er ekstremt omkostningseffektivt.

Rustfrit stål er en anden populær mulighed for metalrammer. Skinnende i udseende, holdbare og korrosionsbestandige, rustfri stålrammer opretholder deres kvalitet og udseende over tid.

Titanium er en mulighed af høj kvalitet for dem, der er villige til at betale lidt ekstra penge. Naturligvis hypoallergen, dette stærke, men lette materiale er ideelt til dem, der prioriterer funktionalitet.

Mens metalrammer er kendt for at holde deres holdbarhed og kvalitet, indeholder de fleste metalrammer nikkel, så dette er noget at overveje, hvis du er allergisk.

Hvordan var det at prøve Discount Glasses?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Discount Glasses. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.