DiveInn

Alle anmeldelser

DiveInn

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

DiveInn

Livet under havets overflade er noget helt unikt, og det er uanset, om det er i Nordsøen, eller om det er under varmere himmelstrøg. De fleste, der har prøvet at dykke, bliver så bidt af det, at det er noget, de dyrker resten af livet. Men som med alle andre sportsgrene, så kræver det noget udstyr, der passer til dit behov, hvor du skal dykke, hvor koldt det er og meget andet. Her kommer DiveInn ind i billedet.

Om DiveInn
Lige meget om du er på udkig efter en ny dykkerdragt eller en snorkel, så kan du finde det hos DiveInn. De er en del af den store familie TradeInn, der samler sportsudstyr indenfor mange grene under en hat. Det sikrer dig de bedste priser, og samtidig de bedste og mest engagerede ansatte, der kan deres kram. Så skal du have en ny maske, linser, finner eller en harpun, så er du kommet til det helt rigtige sted og kan være sikker på, du altid får det bedste på markedet.

Services hos DiveInn
Er du i tvivl om, hvaddu skal bruge af udstyr - enten fordi du er nydykker, eller fordi du skal dykke et nyt sted, hvor du ikke har styr på udstyret - så sikrer de ansatte hos DiveInn, at du får det rette. Også at det passer til dig, din ansigtsform med mere. Og før du får set dig om, kommer du til at svømme som en fisk i havet og får mange unikke oplevelser på vores blå planet. Selv priserne har de styr på, for her er et udsalg ikke nok, du får hele to, så det er altid muligt at finde noget til en god pris på hjemmesiden. Den har desuden rigtig gode billeder og beskrivelser, så det er altid nemt at finde både den rette kategori og den rette vare.

Kundeservice og klager
Det er på ingen måde svært at få fat på de ansatte, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Du kan vælge at møde i en forretning og se varerne med fingrene, men du kan også shoppe på nettet. Skriv en e-mail eller ring til dem, hvis der er noget, du vil vide mere om. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge deres hjemmeside, hvor varerne er godt beskrevet, hvor du kan lære mere om TradeInns koncept, og hvor du kan finde alle regler og vilkår for at handle på deres hjemmeside. Ingen spørgsmål er hverken for store eller små, så det er bare at sige til, så dine dykkeroplevelser kan blive så gode som overhovedet muligt.

Anmeldelse af DiveInn
Er du dykkerentusiast og har handlet hos DiveInn, så har du nu muligheden for at anmelde dine oplevelser her på siden. Det kan være om de varer, du har købt, hvor gode eller dårlige de er. Det kan også være en oplevelse med kundeservice, der ikke var som hos andre firmaer. Emnet er underordnet, for alt er med til at hjælpe de mange andre forbrugere, der vil handle dykkerudstyr, men ikke ved, hvor de skal handle.