DKMarine

Alle anmeldelser

DKMarine

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

DKMarine

Uanset hvad du har brug for, er det nok tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Her kan DKMarine komme en til gode, eftersom dette er hvad virksomheden handler om.

Om DKMarine
DKMarine er en relativ ny virksomhed, eftersom den blev registreret i 2020. DKMarine er en detailhandel, som har mange varer. Måske kunne det være noget for dig? Hvis du sejler og har brug for udstyr til ting som navigation, motor eller andet, så kunne det være værd at tjekke deres online netbutik.

Produkter og tjenester
Har du brug for en måde at kunne navigere på? Så er DKMarine muligvis hvad du har ledt efter. DKMarine har specifikt fokus på sejleudstyr, som der kan være med til at øge sikkerhed, brugervenlighed eller komfort. Dette gør DKMarine til en god mulighed uanset hvad du har brug for, når det omhandler det at sejle. Søgningen efter et firma der har fokus på det rigtige, kan altid være kompliceret og tidskrævende. Men her har eftersom fokus på marineudstyr, så dette er intet problem. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for noget sejlertøj. Her har DKMarine det til rådighed. De har også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Er der noget du er nysgerrig om? Det er ikke sjældent at man har nogle ting som man mangler svar. Nogle gange kan det være svært at finde ud af hvem man skal spørge, og hvordan man formulere sit spørgsmål. Så kan de kontaktes ved at kontakte dem på flere måder. Hvis du har brug for hurtigt svar, så har du mulighed for at ringe til 71 74 91 38 i hverdagene fra 10:00-19:00. Hvis du gerne vil kontakte dem ude for åbningstiden, så kan dette også gøres over mail. Her kan du sende en mail til mail@dkmarine.dk. Dette er dog ikke de eneste mulighedder. Hvis du har adgang til Messenger, så kan det også lade sig gøre at kontakte dem over en Messenger chat. På siden kan der også findes informationer om fragt og levering, reklamation og mere.

Anmeldelse
Har du købt fra DKMarine før? Dette opfordrer vi dig til at skrive om. Hvad du vælger at beskrive er op til dig, så længe det er relateret til DKMarine samt hvad de tilbyder. Hvis du vælger at skrive din mening, så kommer din anmeldelse til at være synlig, for folk der besøger denne side, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan være hvad der får folk til at bruge DKMarine. erfaring kan det også hjælpe folk med at finde andre, der har haft samme erfaring med DKMarine. Hvad du skriver om er op til dig. Hvad synes du om DKMarines hjemmeside? Hvordan var din oplevelse med deres kundeservice?