Do You Even

Alle anmeldelser

Do You Even

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Do You Even

I oktober 2012 opdagede en håbefuld advokat på sit sidste år på jurastudiet sin sande passion i livet. Eddy Ozturk kommer fra en lille forstad til Melbourne, Australien, og blev inspireret af sin egen kærlighed til alt, hvad sundhed og fitness angår, og blev besat af at forstå atleternes unikke tankegang.

Han startede med at tilbyde skræddersyet tøj, der ville tænde passionen i det tætte fitnesscenter og fitnessfællesskab. Næsten fra den ene dag til den anden blev Doyoueven-mærket en fast bestanddel i det lokale australske fitnessmiljø og efter blot et par år et internationalt anerkendt fitness-mærke, der hjalp med at gøre den globale activewear-bevægelse til, hvad den er i dag.

Efter næsten 10 år er deres passion for sundhed og fitness og engagement i at producere sportstøj af højeste kvalitet stærkere end nogensinde! De er overbevist om, at de spiller en lille rolle i at få dig, Doyoueven-samfundet, til at føle dig klar til at tage imod enhver udfordring, der ligger forude. Ved at bære 'The Mark' inkarnerer du essensen af ​​en kriger, der er klar til at sætte dit spor.

Do You Even har gjort det til deres mission at bygge modstandsdygtige mennesker.
Siden deres start i slutningen af ​​2012 har Doyoueven haft ét mål: at hjælpe med at opbygge modstandsdygtige mennesker gennem ydeevne, innovation, bæredygtighed og funktionalitet.

The Warrior-tankegang
I hjertet af Do You Even handler det om at inspirere folk til at være deres bedste, og det starter med attitude. Deres logo 'The Mark' er inspireret af krigerens tankegang. Det symboliserer den ultimative beredskabstilstand, den sidste handling, før du møder modgang, 'mærket' i ansigtet, der siger "Jeg er klar".

Do You Even er på en mission om at skabe modstandsdygtige mennesker
I hjertet af Do You Even er idealet om at inspirere folk til at være deres bedste. De forstår tankegangen hos enhver kriger, en modstandsdygtig tankegang, der er forberedt og klar til kamp, ​​inkorporeret i konceptet Leave Your Mark. Mærket symboliserer en tilstand af parathed og antænder flammen, der bringer din indre kriger frem.

Mærket repræsenterer beslutningen om at gøre en bevidst daglig indsats for løbende at forbedre, for at gøre dit liv meningsfuldt og for at inspirere andre til at gøre det samme. En krigers tankegang giver os naturligvis mulighed for at drømme stort, have selvtillid og forpligte os. 'Readiness' inspirerer til spænding, mulighed - og en sund dosis frygt i os alle.

Og hvis vi skal være ærlige, var det præcis sådan, de havde det, da de først begyndte at tale om bæredygtighed. Det er et globalt spørgsmål og burde være på alles radar. Hvordan kan vi sætte et væsentligt præg på verden uden overhovedet at efterlade et mærke?

Så hos Do You Even er de gået tilbage til vores mission og ser på bæredygtighed lidt anderledes. De ønsker ikke at lade planeten være alene – de ønsker at pleje den, fodre den med godhed og hjælpe Moder Natur med at trives. Og sammen med dig stræber vi efter at opbygge et fællesskab af modstandsdygtige og åndeligt stærke mennesker, som er klar til at ændre verden.

Nøglen er transformation, som kun sker, når nogen forpligter sig til at ændre sig, så noget nyt kan udvikle sig. Do You Even gør dette med deres krigermentalitet, deres villighed og deres tro på, at det at sætte et mærke er mere end blot en talemåde – det er et fysisk udtryk for vores modstandsdygtighed og styrke.

Tak fordi du læste om Do You Even
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Do You Even kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.