Dodow

Alle anmeldelser

Dodow

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Dodow

Op imod 45% af den danske befolkning er påvirkede af søvnbesvær i større eller mindre grad, ifølge en undersøgelse fra Sunhedsstyrelsen. Og det er ikke kun danskere; en stor del af verdens samlede befolkning har enten svært ved at falde i søvn, eller forblive sovende gennem hele natten. Mange virksomheder tilbyder innovative løsninger og produkter til at tackle denne type problemer, herunder Dodow. På denne side kan man læse anmeldelser og erfaringer fra andre danskere, der har anvendt Dodow, for at se om produktet har løst søvnproblemet for andre.

Om Dodow
Den franske virsomhed Livlab, der blev oprettet i 2012 af tre venner med søvnbesvær, er i dag en virksomhed der designer og udviklinger søvnløsninger, til kunder i Europa især. Blandt virksomhedens løsninger kan man finde Dodow, hvilket er et elektronisk produkt med blåt lys, der er udviklet til at hjælpe brugeren med, at falde i søvn naturligt uden brug af sovepiller og anden medicin. Udover Dodow har virksomheden udviklet HoomBand og HoomBook, der begge er løsninger indenfor samme kategori, der på hver deres måde hjælper slutbrugeren med at slappe af, og dermed være i stand til bedre at falde i søvn. 

Produkter og Services hos Dodow
Dodow er en elektronisk LED-enhed, som man kan anvende, hvis man oplever søvnbesvær og ønsker hjælp til at falde i søvn. Man anvender Dodow ved at placere apparatet i soveværelset, således at man kan tænde for det når man vil falde i søvn. Når det er tændt, så vil det projicere en ring af blåt lys på loftet, som trækker sig sammen og udvider sig rytmisk. Når man synkroniserer sin vejrtrækning med ringen i loftet, så vil man som resultat stimulere sin baroreflex. Dette er en kropslig mekanisme, der sænker stofskiftet og udskillelsen af neurotransmittere, hvilket hjælper brugeren med at falde i søvn naturligt. Helt basalt set hjælper Dodow med at finde den korrekte rytme, hvormed man kan trække vejret ind, slappe af og efterfølgende falde i søvn.

Vil man bestille en Dodow, så skal man købe den via virksomhedens hjemmeside, hvor man kan anvende en lang række forskellige betalingsmetoder. Man kan blandt andet betale med Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, American Express, Paypal, Google Pay, samt andre. Hjemmesiden understøtter både dansk sprog og danske kroner, således at man kan se den endelige pris, som man kommer til at betale. Har man købt Dodow for at prøve den, så tilbyder virksomheden tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage, hvormed man får 100 dage til at teste Dodow. Virksomheden oplyser at levering til Danmark typisk tager mellem 5 og 8 hverdage og at man modtager et tracking link, således at man kan følge sin forsendelse, så snart denne sendes afsted. 

Komplimenter, Klager og Tips til Dodow
Det overordnede spørgsmål omkring Dodow er: hjælper produktet, som beskrevet, brugeren til at falde i søvn? Hvis du har prøvet dette produkt, eller bruger det hver aften til at falde i søvn, så vil en anmeldelse her på siden være til stor gavn for andre danskere med søvnbesvær, der leder efter en løsning på dette problem.