DOTCOM CANVAS®

Alle anmeldelser

DOTCOM CANVAS®

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

DOTCOM CANVAS®

Hvert vægmaleri bliver endelig kontrolleret igen i DOTCOM CANVAS®'s produktion for kvalitet og fuldstændighed. Uanset om det er vægmalerier fra deres sortiment, specialfremstillede produkter, bladguldvægmalerier, 3D vægcitater eller andre typer produkter, de tilbyder i vores online shop. Siden deres etablering i 2018 er deres produktsortiment udvidet markant. Hele produktionen af ​​deres vægmalerier, bladguldkunst, unikke stykker og malerier foregår i Tyskland. Her samarbejder de med pålidelige produktionspartnere. De høje standarder og den nyeste print- og produktionsteknologi gør deres produkter unikke.

Dit vægmaleri vil blive sendt med DHL, UPS, GLS eller Hermes. For hver ordre modtager du et sporingsnummer og kan følge med i, hvor din ordre er.

Hvad er historien bag DOTCOM CANVAS®?
Som barn viste e-handel og iværksætteri sig at vække Tims interesse. Han solgte sine første produkter på Amazon, mens han gik på gymnasiet. Med tiden opdagede han sin interesse for kunst og æstetik, og i 2018 besluttede han at bygge et mærke kaldet "DotComCanvas", der vil være kendt for dets unikke karakter.

Det kreative geni er deres kunstnerduo Endrik & Ludwik, som er kernen i DotComCanvas. De bedste ideer, der kommer internt, implementeres af Endrik & Ludwik med maksimal sans for detaljer og ti års erfaring. Endrik & Ludwik startede som baneatleter, før de selv opdagede kunst.

Videoerne og 3D-animationerne kommer fra vores talentfulde allrounder Issam. Håndværk kombineret med øje for æstetik bringer Issam et nyt element til DotComCanvas for at fremvise kunstværket på passende vis.

Fortrydelsesret
Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at angive nogen grund.

Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en af ​​dig nævnt tredjemand, som ikke er fragtfører, har taget de sidste varer i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du sende en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post eller e-mail) om din beslutning om at fortryde denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede modelfortrydelsesformular til dette formål, men dette er ikke obligatorisk.

Retur
Du har en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage og kan fortryde/annullere din ordre inden for disse 14 dage efter modtagelse af din ordre. Når varerne er returneret til os, vil du få refunderet købsbeløbet (ekskl. fragtomkostninger).

Hvis du har spørgsmål om returnering og annullering, bedes du først sende en e-mail til DOTCOM CANVAS® eller bruge deres kontaktformular.

Undgå venligst at beskadige og forurene varerne. Send venligst varerne tilbage til DOTCOM CANVAS® i deres originale emballage med alt tilbehør og alle emballagekomponenter. Brug om nødvendigt en beskyttende ydre emballage. Hvis du ikke længere har den originale emballage, bedes du bruge passende emballage for at give tilstrækkelig beskyttelse mod transportskader.

Send venligst ikke varerne tilbage til os fragtafhentning. Bemærk venligst, at de førnævnte tal 1-2 ikke er en forudsætning for effektiv udøvelse af fortrydelsesretten.

Tak fordi du læste om DOTCOM CANVAS®
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad DOTCOM CANVAS® kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.