Dr. Adams

Alle anmeldelser

Dr. Adams

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Dr. Adams

Tøj er stil, og der er ikke to, som har den samme stil. Det er nemlig op til den enkelte hvilken stil, man vil have, og selvom man følger moden, så er individet altid med i rygsækken. Hos Dr. Adams kan du få mode og stil for alle pengene, og det er både til mænd kvinder og børn, du kan få tøj, sko samt forskellige former for tilbehør. Du kan sågar få produkter til personlig pleje, så der er noget til enhver og til enhver smag. Noget, som vil gøre det at handle mode til gode priser meget lettere, og der er mulighed for at handle både i en fysisk forretning og på nettet.

Om Dr. Adams
Forretningen, som ligger i Odense, er startet i 1994, og det var før, der blev tænkt på onlineshopping. Faktisk er det længe før internettet blev hvermandseje. Forretningen er et multibrand. Det vil sige, at de har forskellige former for modeprodukter i deres store sortiment. Det kan være moden til hele familien, eller det kan være tilbehør som hatte, huer, tørklæder eller bælter. Sortimentet dækker også over plejeprodukter, og det er også muligt at købe smykker, så det er en stor palet, firmaet dækker over, og det er både online og i deres forretning, du kan finde de mange produkter.

Services hos Dr. Adams
Hos Dr. Adams kan du få en masse mode til hele familien, og det er let at kigge ned i deres forretning i Odense, hvis du bor i området eller lige er et smut forbi. Du kan også vælge at handle online hos dem, og det er et stort sortiment, de tilbyder deres kunder. Faktisk så er det et enormt udvalg af forskellige former for modeprodukter, som spænder fra tøj over sko til smykker og plejeprodukter. Dr. Adams har også et nyhedsbrev, som alle kan følge, og der vil du få de tilbud, de har, og få tips og andet om mode og det, som vil røre sig i fremtiden på alle områder.

Klager og kundeservice
Dr. Adams er fra før internettets tid, og de ved, at kundeservice er vigtigt. Alle kunder, der kommer i butikken eller skriver til dem eller kontakter dem på mail, skal have den bedste behandling, og det er lige meget, om det er med en forespørgsel, en byttevare eller en klage, som de henvender sig med. Alle får den bedste service og behandling, for ellers er der mange andre,  som gerne vil overtage deres plads og sørge for, at kunderne får det, som de vil have.

Anmeldelse af Dr. Adams
Der er mange, som gør som du og jeg. De tjekker de firmaer, de overvejer at handle med, på de sider på nettet, hvor andre forbrugere har bedømt dem. Det er er klogt, og nu er der så kommet en ny hjemmeside, hvor du kan bedømme firmaerne og give dem en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse, end du har gjort før. Det er noget, som mange andre forbrugere ville kunne få gavn af, og firmaerne selv vil også kunne bruge det til at blive bedre, hvis de vil lytte til det, som deres kunder skriver.