DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Dr. Adams

  Tøj er stil, og der er ikke to, som har den samme stil. Det er nemlig op til den enkelte hvilken stil, man vil have, og selvom man følger moden, så er individet altid med i rygsækken. Hos Dr. Adams kan du få mode og stil for alle pengene, og det er både til mænd kvinder og børn, du kan få tøj, sko samt forskellige former for tilbehør. Du kan sågar få produkter til personlig pleje, så der er noget til enhver og til enhver smag. Noget, som vil gøre det at handle mode til gode priser meget lettere, og der er mulighed for at handle både i en fysisk forretning og på nettet.

  Om Dr. Adams

  Forretningen, som ligger i Odense, er startet i 1994, og det var før, der blev tænkt på onlineshopping. Faktisk er det længe før internettet blev hvermandseje. Forretningen er et multibrand. Det vil sige, at de har forskellige former for modeprodukter i deres store sortiment. Det kan være moden til hele familien, eller det kan være tilbehør som hatte, huer, tørklæder eller bælter. Sortimentet dækker også over plejeprodukter, og det er også muligt at købe smykker, så det er en stor palet, firmaet dækker over, og det er både online og i deres forretning, du kan finde de mange produkter.

  Sportyfriends Tutorial: How to make a refund in Quickpay

  Services hos Dr. Adams

  Hos Dr. Adams kan du få en masse mode til hele familien, og det er let at kigge ned i deres forretning i Odense, hvis du bor i området eller lige er et smut forbi. Du kan også vælge at handle online hos dem, og det er et stort sortiment, de tilbyder deres kunder. Faktisk så er det et enormt udvalg af forskellige former for modeprodukter, som spænder fra tøj over sko til smykker og plejeprodukter. Dr. Adams har også et nyhedsbrev, som alle kan følge, og der vil du få de tilbud, de har, og få tips og andet om mode og det, som vil røre sig i fremtiden på alle områder.

  Klager og kundeservice

  Dr. Adams er fra før internettets tid, og de ved, at kundeservice er vigtigt. Alle kunder, der kommer i butikken eller skriver til dem eller kontakter dem på mail, skal have den bedste behandling, og det er lige meget, om det er med en forespørgsel, en byttevare eller en klage, som de henvender sig med. Alle får den bedste service og behandling, for ellers er der mange andre, som gerne vil overtage deres plads og sørge for, at kunderne får det, som de vil have.

  Anmeldelse af Dr. Adams

  Der er mange, som gør som du og jeg. De tjekker de firmaer, de overvejer at handle med, på de sider på nettet, hvor andre forbrugere har bedømt dem. Det er er klogt, og nu er der så kommet en ny hjemmeside, hvor du kan bedømme firmaerne og give dem en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse, end du har gjort før. Det er noget, som mange andre forbrugere ville kunne få gavn af, og firmaerne selv vil også kunne bruge det til at blive bedre, hvis de vil lytte til det, som deres kunder skriver.

  Dr. Adams
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Dr. Adams

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Dr. Adams et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Dr. Adams I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Dr. Adams?

  Dr. Adams er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dr. Adams gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.