Dresslily

Alle anmeldelser

Dresslily

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Dresslily

Synes du også der er gået lidt meget sort, hvidt og gråt i moden? I Skandinavien er vi kendt for at gå i sort, sort og sort. Det er dejlig nemt når der ikke er noget farve på garderoben, for så passer alt jo sammen, men hvor er dt kedeligt, især om sommeren. Men så er det jo godt, at der er online tøj forhandlere som Dressily, som ikke er bange for fantasi.
Om Dressily
Dressily er en online tøj forhandler, der blev grundlagt i 2003. Virksomheden tilbyder tøj til mænd og kvinder i mange størrelser. Virksomhedens mener, at siden nutidens kvinders størrelse er 16-18, bør udvalget i butikkerne reflektere dette i stedet for kun at designe smukt tøj til kvinder i størrelse 0-12. Mange af deres designs kommer i størrelser op til 3XL og enkelte designs kommer i op til 6XL. Udvalget er primært lavet til kvinder, men Dressily har også en kategori for mænd. Dressily vil støtte hårdt arbejdende ambitiøse kvinder, der ikke vil definers af samfundets standarder for skønhed men fejre deres egen individualitet med selvsikkerhed.
Hos Dressily synes de ikke mode skal være så kedelig, så de sætter en ære i at der komme farve og mønstre på tøjet, så de er lige så unikke, som de kvinder, der skal have det på.

Produkter og Services
Dressily har et større udvalg af tøj til kvinder under kategorierne kjoler, tankinis, badetøj, kvinder, plus size og accessories. Der er derudover en kategori med tøj til mænd og en kategori for ting til hjemmet. I hjemme kategorien kan du finde ting til køkken, badeværelse, soveværelse samt til kæledyr.
Dressily gør op med den sort/hvide tendens og smider om sig med tern og polka prikker. Tager man et hurtigt kig over sortimentet under kategorien, kjoler, fyldes skærmen med solsikker, noder, skelletter, sommerfugle og dinosauere. Farver og udskæringer, designs med snørrer og halve ærmer. Fantasien har ingen grænser her. Ønsker man et mere rent design, kan man selvfølgelig også finde simple hvide og sorte kjoler til enhver lejlighed hos Dressily.
Dressily kan sende ordre til stort set hvor som helst, så længe man er villig til at betale for levering. Standard levering koster mellem $13 - $20 og leveringstiden tager op til 20 hverdage. Vær opmærksom på, at leveringstiden først starter efter ordren er afsendt, hvilket kan tage 3-10 hverdage, da varerne skal ankomme, kvalitetstjekkes og pakkes. Dressily tager alle større kreditkort samt PayPal. Man betaler beløbet i dollars, men Dressily har planer om at udvidde til andre valutaer i fremtiden.

Komplimenter, Klager og Tips til Dressily
Hvis du er som os tjekker du også altid lige anmeldelserne inden du gennemfører et køb, særligt online. Så hvis du har handlet hos Dressily, er det dig, vi vil høre fra! Hvor lang tid tog leveringen? Hvad var kvaliteten af tøjet? Er størrelserne retvisende? Hvor nemt er det at returnere et fortrudt køb? Du kan hjælpe andre forbrugere med at få den bedst mulige oplevelse ved at fortælle os om din!