DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Drømmeland

  Det siges, at man bruger omkring en tredjedel af sit liv liggende i sengen. Derfor er både soveværelset, sengen og selve madrassen noget de fleste danskere bruger mange ressourcer på, således at de kan gøre det både hyggeligt og behageligt, at bruge så meget tid i dette rum. Man kan i den forbindelse finde et enormt udvalg af produkter og varer til soveværelset, især online er der flere forhandlere og leverandører at vælge mellem end nogensinde før. Finder man én som man ikke før har handlet hos, så kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der tidligere har bestilt fra den pågældende forhandler, for på den måde at sikre, at deres produkter og services tilsvarer forventningerne.

  Om Drømmeland

  Virksomheden Drømmeland har specialiseret sig indenfor møbler og senge til soveværelset. Dette er en danskejet virksomhed, med hovedkontor på Vadstrupvej 71, 2880 Bagsværd.
  Virksomheden blev oprettet i 1975 som møbelbutik, men skiftede hurtigt fokus til møbler og senge specifikt til soveværelset.
  I dag er Drømmeland en butikskæde og har derfor mange forskellige butikker i mange dele af Danmark. I 2017 introducerede virksomheden et nyt butikskoncept, hvor de valgte at præsentere sengene i et skandinavisk miljø, således at kunderne kan føle sig hjemme, når de afprøver Drømmelands forskellige senge. Derudover har virksomheden uddannet deres personale som sengevejledere, således at de kan vejlede alle kunder ud fra deres individuelle behov og kroppe.

  Produkter og Services hos Drømmeland

  Virksomheden ejer og driver både en netbutik, samt adskillige fysiske butikker, hvor man som privatperson kan se, prøve og købe deres produkter. Deres produktsortiment indeholder blandt andet senge, sovesofaer, madrasser, sengetøj og dyner m.fl.
  Da mange af deres produkter er større genstande, kan man både ved køb online, samt i deres fysiske butikker, få leveret indkøbte varer til sin hjemmeadresse. Der er forskellige priser for levering, alt afhængigt af hvilken type af levering man ønsker. Får man en seng leveret til kanstenen er det gratis, ønsker man yderligere services såsom indbæring, montering, bortskaffelse af indpakningsmaterialer mm., er der forskellige ekstraomkostninger man skal betale for.
  Når man har købt en seng hos Drømmeland, bliver man indenfor 2-3 dage kontaktet af virksomheden, således at der kan aftales et passende leveringsvindue, hvor man er hjemme til at modtage ordren.
  Fortryder man efterfølgende sit køb, så har man 14 dages fuld fortrydelsesret fra modtagelsesdatoen, forudsat at varerne er i ubrugt stand og ser ud som da man modtog dem. Køber man en madras hos Drømmeland, så har man en særlig tilfredshedsgaranti, der inkluderer ombytning af madrassen til en tilsvarende størrelse, i en alternativ fasthed.
  På virksomhedens hjemmeside kan man betale med Dankort, Kreditkort,ogMobilePay.

  Komplimenter, Klager og Tips til Drømmeland

  Da du sidst investerede i en madras, seng eller møbler til soveværelset, valgte du da at bestille fra Drømmeland? Hvorfor valgte du netop denne forhandler? Oplevede du, at de havde god service, godeprodukter, et godt udvalg? Får du en god nats søvn på din Drømmeland madras? Skriv en kort kundeanmeldelse her på siden, så andre handlende kan lære af dine erfaringer og bedre bedømme, om deres næste indkøb til soveværelset skal bestilles hos Drømmeland.

  Drømmeland
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Drømmeland

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Drømmeland et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Drømmeland I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Drømmeland?

  Drømmeland er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drømmeland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.