Drop

Alle anmeldelser

Drop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo ComputerSalg.sk
ComputerSalg.sk
1 anmeldelser

ComputerSalg.sk er der, hvor du kan få dækket dine behov for en computer, om du er en professionel gamer, eller du bare skal bruge en, ...

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Pixojet
Pixojet
0 anmeldelser

Blækpatroner til lave priser, køb online.Om Pixojet.dk Pixojet er Danmarks største forhandler af forbrugsstoffer til printere,...

Logo GlobalTools
GlobalTools
0 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Drop

Hvis man gerne vil have noget godt elektronisk grej i høj kvalitet, så er der mange steder at lede. Ofte hvis man går direkte til producenten, så er det i mange tilfælde ikke engang muligt at købe produktet. Dette er dog anderledes ved Drop.

Om Drop
Siden 2012 har Drop designet udstyr med specifikt behov og med innovative løsninger. I deres udvikling af forskellige produkter, inddrager Drop feedback fra tidligere designs, lige så vel som ønskede funktioner og andet hverdagsbrugere. Det er som en bruger, muligt for dig at give information og kritik til udvikling af deres gamle produkter, lige så vel som udvikling af deres nye produkter. Hvert produkt de udvikler starter med feedback fra folk der gerne vil hjælpe til.

Produkter og tjenester
Drop har skabt mere end 470 produkter og arbejder på mange projekter på en gang. Under deres udvikling af alle disse produkter, har de inddraget mere end 160 tusind brugere. Brugere bliver inddraget under design af produktet lige så vel som selve produktionen, hvor de kører en Q/A der spørger hvad der skal være med og hvordan folk gerne vil have det skal være. Det er ved Drop muligt at købe hovedtelefoner, nogle som er lavet i samarbejde medvelkendte virksomheder som f.eks. Sennheiser. Derudover er der hovedtelefoner designet til musik eller gaming. Nogle af dem inkluderer støjreduktion og mikrofon til online kommunikation. Derudover er det ved Drop også muligt at købe mekaniske keyboards med specifikke switches og designs. Hvis du har brug for tilbehør til nogle af deres produkter, så kan dette også købe på deres side. Dette kunne f.eks. være reservetaster hvis noget skulle gå i stykker, eller ledning til udskiftning hvis der skulle være noget med hovedtelefonerne. Der bliver dog også solgt nogle andre produkter som f.eks. forstærkere, videokabler, pladespiller og meget mere. Der udover har de også en sektion med produkter valgt af fællesskabet, som gør du nemt kan finde det andre mennesker synes er mest innovativt eller brugbart. Når du kigger produkterne igennem, så kan processen gøres nemmere ved at sortere efter specifikke varer, som f.eks. deres nyeste udgivelser. Mange er deres produkter er også på tilbud hvis du leder efter noget der er lidt billigere så du kan spare nogle penge.

Kundeservice og klager
Har du spørgsmål til Drop der omhandler deres varer eller andet? Så er det muligt at kontakte deres kundeservice. Dette kan gøres i deres hjælpecenter, hvor du kan også sende en mail til support@drop.com eller ved at bruge deres kontaktform, hvor du får den hurtigste respons.

Anmeldelse
Hvis du har en mening om Drop eller erfaring med deres butik, så må du gerne skrive om det her. Din mening kan blive nyttig for andre mennesker der overvejer at købe fra Drop. Du kan vælge at skrive om lige det du vil, så længe det er relateret til Drop. Dette kunne f.eks. handle om kvaliteten på deres hovedtelefoner, udvalget af reservedele, responstiden på kundeservice eller andet. Når du har skrevet en anmeldelse, så er din bedømmelse offentlig, dette gør også at folk kan finde anmeldelser af Drop der måske passer til deres egen erfaring af tjenesten eller til folk, der gerne vil vide hvor troværdig en netbutik Drop er.