Drop

Alle anmeldelser

Drop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Kim F.
3 bestillinger lavet indtil videre og altid en god oplevelse. Valget er vidunderligt, og priserne er meget billigere sammenlignet med de samme/lignende produkter lokalt. Hver vare er omhyggeligt pa...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Ny vaskemaskine

  3 bestillinger lavet indtil videre og altid en god oplevelse. Valget er vidunderligt, og priserne er meget billigere sammenlignet med de samme/lignende produkter lokalt. Hver vare er omhyggeligt pakket og pakket separat for at sikre, at alt ankommer sikkert. Vil helt sikkert bestille igen snart.

  Dette er et godt sted at købe vaskemaskiner. Webstedet var nemt at navigere. Anbefalinger kan også foretages ved at indtaste reg.nr. Meget konkurrencedygtige priser og god service - leveret dagen efter.

  Bestilte en ny vaskemaskine, og var imponeret over hastigheden (gratis levering næste dag). Var godt pakket ind i en kraftig papkasse og polystyren. Hvis jeg har brug for et nyt batteri, vil jeg handle hos disse fyre.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Drop

Hvis man gerne vil have noget godt elektronisk grej i høj kvalitet, så er der mange steder at lede. Ofte hvis man går direkte til producenten, så er det i mange tilfælde ikke engang muligt at købe produktet. Dette er dog anderledes ved Drop.

Om Drop
Siden 2012 har Drop designet udstyr med specifikt behov og med innovative løsninger. I deres udvikling af forskellige produkter, inddrager Drop feedback fra tidligere designs, lige så vel som ønskede funktioner og andet hverdagsbrugere. Det er som en bruger, muligt for dig at give information og kritik til udvikling af deres gamle produkter, lige så vel som udvikling af deres nye produkter. Hvert produkt de udvikler starter med feedback fra folk der gerne vil hjælpe til.

Produkter og tjenester
Drop har skabt mere end 470 produkter og arbejder på mange projekter på en gang. Under deres udvikling af alle disse produkter, har de inddraget mere end 160 tusind brugere. Brugere bliver inddraget under design af produktet lige så vel som selve produktionen, hvor de kører en Q/A der spørger hvad der skal være med og hvordan folk gerne vil have det skal være. Det er ved Drop muligt at købe hovedtelefoner, nogle som er lavet i samarbejde medvelkendte virksomheder som f.eks. Sennheiser. Derudover er der hovedtelefoner designet til musik eller gaming. Nogle af dem inkluderer støjreduktion og mikrofon til online kommunikation. Derudover er det ved Drop også muligt at købe mekaniske keyboards med specifikke switches og designs. Hvis du har brug for tilbehør til nogle af deres produkter, så kan dette også købe på deres side. Dette kunne f.eks. være reservetaster hvis noget skulle gå i stykker, eller ledning til udskiftning hvis der skulle være noget med hovedtelefonerne. Der bliver dog også solgt nogle andre produkter som f.eks. forstærkere, videokabler, pladespiller og meget mere. Der udover har de også en sektion med produkter valgt af fællesskabet, som gør du nemt kan finde det andre mennesker synes er mest innovativt eller brugbart. Når du kigger produkterne igennem, så kan processen gøres nemmere ved at sortere efter specifikke varer, som f.eks. deres nyeste udgivelser. Mange er deres produkter er også på tilbud hvis du leder efter noget der er lidt billigere så du kan spare nogle penge.

Kundeservice og klager
Har du spørgsmål til Drop der omhandler deres varer eller andet? Så er det muligt at kontakte deres kundeservice. Dette kan gøres i deres hjælpecenter, hvor du kan også sende en mail til support@drop.com eller ved at bruge deres kontaktform, hvor du får den hurtigste respons.

Anmeldelse
Hvis du har en mening om Drop eller erfaring med deres butik, så må du gerne skrive om det her. Din mening kan blive nyttig for andre mennesker der overvejer at købe fra Drop. Du kan vælge at skrive om lige det du vil, så længe det er relateret til Drop. Dette kunne f.eks. handle om kvaliteten på deres hovedtelefoner, udvalget af reservedele, responstiden på kundeservice eller andet. Når du har skrevet en anmeldelse, så er din bedømmelse offentlig, dette gør også at folk kan finde anmeldelser af Drop der måske passer til deres egen erfaring af tjenesten eller til folk, der gerne vil vide hvor troværdig en netbutik Drop er.