DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser DroppsBySzhirley

  Danmark har længe været internationalt kendt for sine populære smykkedesignere og mange vælger derfor, at investere i dansk design, når de skal bruge et par nye øreringe, en ring eller en halskæde, enten til hverdagsbrug eller en speciel lejlighed. Især når det drejer sig om smykkedesign er det vigtigt, at kvaliteten er i top. Dette inkluderer både råmaterialer, produktionsforhold og design: da smykker ofte er dyre, vil de fleste gerne sikre sig, at de får investeret i produkter der er både holdbare og flotte. Derfor vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra andre forbrugere, inden de køber nye smykker online. De kan derved dobbelttjekke, at både smykker og service er af høj kvalitet, samt at holdbarheden lever op til forventningerne.

  Om DroppsBySzhirley

  Virksomheden DroppsBySzhirley er en danskejet forretning, med hovedkontor på Viktoriagade 3 st.tv.2 1655 København VI. 2016 samarbejdede den danske sangerinde og kendte personlighed Szhirley med Jewelry For A Good Cause til fordel for Børnehjælpsdagen, hvor hun designede smykkeserien #CatchingDreams. Dette blev starten på hendes egen smykkevirksomhed, hvor hun i dag gennem sin webshop sælger sine egne smykkedesigs under navnet Dropps By Szhirley.
  Blandt virksomhedens mærkesager kan man finde børn og unges velvære og man kan derfor ved hver ordre derfor valgfrit donere 10 kr. til Børnehjælpsdagen.

  Produkter og Services hos DroppsBySzhirley

  På netbutikken kan man som forbruger købe en lang række forskellige typer af smykker, såsom øreringe, tåringe, fingerringe, ankelkæder, perlesmykker, samt mange andre. Man kan derudover købe tøj til kvinder og børn på hjemmesiden, herunder toppe, sweatshirts, kjoler og sweatpants i forskellige farver og designs. Man kan yderligere købe solbriller og brillekæder af Szhirleys eget design. Solbrillerne er håndlavede og fremstillet af materialet acetat, hvilket er et naturligt og allergi-venligt materiale, sammensat af genanvendelige materialer såsom papirmasse og bomuld. Køber man solbriller, så medfølger der ved alle ordrer en eksklusiv brillepose og pudseklud.
  Som en ekstra service tilbyder virksomheden én gang årligt, mod betaling, at forgylde, forsølve, sort rhodinere eller blackplate de indkøbte smykker, således at de igen fremstår som helt nye. Man skal som kunde sende DroppsBySzhirley en e-mail og derefter tager de kontakt til efteråret, når de overfladebehandler alle smykkerne på én gang.
  Vælger man som forbruger at handle på denne netbutik, så får man fri fragt på ordrer med en samlet værdi på over 499 kr. Bestiller man for et mindre beløb, så betaler man 35 kr. for levering til pakkeshop i Danmark og levering tager under normale omstændigheder 2-3 hverdage. Virksomheden tilbyder desuden mulighed for gaveindpakning for 19 kr ekstra.
  Fortryder man hele eller dele af sit køb, så har man 14 dages fuld returret, fra den dag produkterne blev modtaget.
  Man kan på hjemmesiden benytte adskillige forskellige betalingsmuligheder, herunder Dankort, Visa Betalingskort, JCB, Maestro, Mastercard og Mobile Pay.

  Komplimenter, Klager og Tips til DroppsBySzhirley

  Hvis du har købt enten smykker til dig selv, et par nye solbriller eller en gave til et familiemedlem eller en ven, så vil en kundeanmeldelse her på siden have stor interesse for andre, der læser med her på siden. Selv en kort beskrivelse af din oplevelse med DroppsBySzhirley kan være til stor gavn for andre, der ikke kender til virksomheden og gerne vil lære mere omkring deres produkter og services.

  DroppsBySzhirley
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om DroppsBySzhirley

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er DroppsBySzhirley et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af DroppsBySzhirley I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette DroppsBySzhirley?

  DroppsBySzhirley er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DroppsBySzhirley gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.