DroppsBySzhirley

Alle anmeldelser

DroppsBySzhirley

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

DroppsBySzhirley

Danmark har længe været internationalt kendt for sine populære smykkedesignere og mange vælger derfor, at investere i dansk design, når de skal bruge et par nye øreringe, en ring eller en halskæde, enten til hverdagsbrug eller en speciel lejlighed. Især når det drejer sig om smykkedesign er det vigtigt, at kvaliteten er i top. Dette inkluderer både råmaterialer, produktionsforhold og design: da smykker ofte er dyre, vil de fleste gerne sikre sig, at de får investeret i produkter der er både holdbare og flotte. Derfor vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra andre forbrugere, inden de køber nye smykker online. De kan derved dobbelttjekke, at både smykker og service er af høj kvalitet, samt at holdbarheden lever op til forventningerne

Om DroppsBySzhirley
Virksomheden DroppsBySzhirley er en danskejet forretning, med hovedkontor på Viktoriagade 3 st.tv.2 1655 København VI. 2016 samarbejdede den danske sangerinde og kendte personlighed Szhirley med Jewelry For A Good Cause til fordel for Børnehjælpsdagen, hvor hun designede smykkeserien #CatchingDreams. Dette blev starten på hendes egen smykkevirksomhed, hvor hun i dag gennem sin webshop sælger sine egne smykkedesigs under navnet Dropps By Szhirley.
Blandt virksomhedens mærkesager kan man finde børn og unges velvære og man kan derfor ved hver ordre derfor valgfrit donere 10 kr. til Børnehjælpsdagen.

Produkter og Services hos DroppsBySzhirley
På netbutikken kan man som forbruger købe en lang række forskellige typer af smykker, såsom øreringe, tåringe, fingerringe, ankelkæder, perlesmykker, samt mange andre. Man kan derudover købe tøj til kvinder og børn på hjemmesiden, herunder toppe, sweatshirts, kjoler og sweatpants i forskellige farver og designs. Man kan yderligere købe solbriller og brillekæder af Szhirleys eget design. Solbrillerne er håndlavede og fremstillet af materialet acetat, hvilket er et naturligt og allergi-venligt materiale, sammensat af genanvendelige materialer såsom papirmasse og bomuld. Køber man solbriller, så medfølger der ved alle ordrer en eksklusiv brillepose og pudseklud.
Som en ekstra service tilbyder virksomheden én gang årligt, mod betaling, at forgylde, forsølve, sort rhodinere eller blackplate de indkøbte smykker, således at de igen fremstår som helt nye. Man skal som kunde sende DroppsBySzhirley en e-mail og derefter tager de kontakt til efteråret, når de overfladebehandler alle smykkerne på én gang.
Vælger man som forbruger at handle på denne netbutik, så får man fri fragt på ordrer med en samlet værdi på over 499 kr. Bestiller man for et mindre beløb, så betaler man 35 kr. for levering til pakkeshop i Danmark og levering tager under normale omstændigheder 2-3 hverdage. Virksomheden tilbyder desuden mulighed for gaveindpakning for 19 kr ekstra.
Fortryder man hele eller dele af sit køb, så har man 14 dages fuld returret, fra den dag produkterne blev modtaget.
Man kan på hjemmesiden benytte adskillige forskellige betalingsmuligheder, herunder Dankort, Visa Betalingskort, JCB, Maestro, Mastercard og Mobile Pay.

Komplimenter, Klager og Tips til DroppsBySzhirley
Hvis du har købt enten smykker til dig selv, et par nye solbriller eller en gave til et familiemedlem eller en ven, så vil en kundeanmeldelse her på siden have stor interesse for andre, der læser med her på siden. Selv en kort beskrivelse af din oplevelse med DroppsBySzhirley kan være til stor gavn for andre, der ikke kender til virksomheden og gerne vil lære mere omkring deres produkter og services.