DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Du Glemmer Det Aldrig

  Danskere er i stigende grad interesserede i oplevelser og aktiviteter indenlands, som en del af en spændende hverdag eller weekend, fremfor blot stille aftener i stuen eller hjemmebesøg hos venner. Mange vil gerne ud og opleve mere af Danmark og prøve forskellige ting indenlands. De fleste har dog en travlt hverdag og vil derfor gerne sikre sig, at de får bestilt nogle oplevelser af god kvalitet, samt at der er et stort udvalg at vælge mellem, til forskellige lejligheder og personlige præferencer. I den forbindelse kan man benytte online oplevlsesplatforme, der tilbyder en lang række oplevelser, som man kan bestille direkte fra deres hjemmeside. På den måde har man alt samlet på et sted, men man skal selvfølgelig stadig sikre sig, at man får bestilt fra en pålidelig hjemmeside, da det ellers kan have store konsekvenser for, hvor god oplevelsen bliver. I den forbindellse er kundeanmeldelser et glimrende værktøj man kan benytte, til at sikre sig at man får bestilt en oplevelse der er værd at bruge tid og penge på.

  Om Du Glemmer Det Aldrig

  Virksomheden er en oplevelsesplatform der dækker det meste af det Nordiske marked, og man kan gennem deres hjemmesider bestille over 600 forskellige oplelevsler i hele Skandivanien. Virksomheden blev stiftet i 2012, hvorefter der blev lanceret udenlandske services og hjemmesider i henholdsvis Norge i 2016, og Sverige i 2021. Du Glemmer Det Aldrig blev indstillet til Børsens Gazellepris i 2019, hvilket er forbeholdt danske virksomheder, der er hurtigt-voksende, og som minimum har fordoblet deres omsætning over en periode på fire år.

  Produkter og Services hos Du Glemmer Det Aldrig

  Gennem deres netbutik kan man planlægge og bestille oplevelser over hele Norden, samt købe gavekort, der kan benyttes af andre til at bestille oplevelser gennem deres hjemmeside. Man kan vælge mellem en lang række forskellige former for oplevelser, der er opdelt i nyttige kategorier, såsom oplevelser til børn, oplevelser til par, oplevelser til bedsteforældre, til julegaver samt mange flere. Der er et bredt udvalg af forskellige typer af oplevelser, herunder ølsmagning, spaophold, helikoptertur, Escape Room og mange andre. Man kan via deres hjemmeside benytte en række filtre, så man kan søge mellem relevante tilbud, alt afhængigt af hvor i landet man befinder sig, hvilken pris man ønsker at betale, samt specifikke datoer man ønsker at bestille til. Leder man efter inspiration, så kan man desuden læse deres blogopslag, der indeholder spændende oplevelser såsom at besøge de danske attraktioner på UNESCOs verdensarvsliste eller deres danske museumsguide. Er man i tvivl om noget eller ønsker man at snakke med virksomheden omkring nogle af oplvelserne, så kan de kontaktes via telefon, e-mail eller live chat indenfor normale forretningstimer.
  Skal man bestille via deres hjemmeside, enten som gave eller til sig selv, så kan man betale med følgende muligheder: Dankort, Visa betalingskort, Maestro, Mastercard, American Express, Paypal eller MobilePay. Hvis man bestiller som gave, kan man både vælge at tilføje en personlig besked, samt indpakning for fysiske produkter.

  Komplimenter, Klager og Tips til Du Glemmer Det Aldrig

  Hvis du tidligere har bestilt en oplevelse til dig selv, familien eller som gave gennem Du Glemmer Det Aldrig, så vil vi være meget interesserede i at høre nærmere omkring din oplevelse her på siden. Mange andre læser med her for at finde ud af, om de skal vælge at bestille deres næste udflugt gennem denne hjemmeside, og derfor kan en anmeldelse fra dig hjælpe dem med at beslutte, om det er en god ide.

  Du Glemmer Det Aldrig
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Du Glemmer Det Aldrig

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Du Glemmer Det Aldrig et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Du Glemmer Det Aldrig I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Du Glemmer Det Aldrig?

  Du Glemmer Det Aldrig er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Du Glemmer Det Aldrig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.