Dulong

Alle anmeldelser

Dulong

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Dulong

Det kan kræve lang tid at søge efter det rette, hvis man leder efter en netbutik der har lige det man skal bruge. Ofte kan det være umuligt at vide, hvor man skal starte med at lede. Der er et hav af muligheder når man leder efter armbånd eller andre smykker. Man kan godt komme i tvivl om hvordan og hvor, man finder det rigtige. Her kan Dulong komme en til gode, eftersom dette er hvad virksomheden handler om.

Om Dulong
Virksomheden blev stiftet i 2005, dette gør at der er mange års erfaring. Dulong er ikke bare en smykkebutik, men også et smykkefirma. Kunne Dulong være noget for dig? Hvis dette er tilfældet kunne du tjekke deres en netbutik, hvor du så kan finde ud af om det er noget for dig.

Produkter og tjenester
Dulong tilbyder forskellige produkter, som f.eks. ørerings. Ved at bruge deres tjenester som er tilgængelige lige så vel som ved at købe deres produkter, dette gør også virksomheden designorienteret. Søgningen efter en firma der har det man leder efter, kan ofte være kompliceret og tidskrævende. Dette er ikke et problem med Dulong, grundet, de har fokus på små detaljer. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for nye øreringe. Dulong har det til rådighed. Der kan også findes andre produkter på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Er der noget du er nysgerrig om? Det er ikke sjældent at man har nogle ting som man mangler svar. Det kan dog være svært at vide hvem man burde spørge, lige så vel hvordan man får fat på oplysninger til at kontakte dem. Du kan få kontakt til deres kundeservice ved at ringe til deres webshop på nummeret 33 16 12 40, alle hverdage fra kl. 10:00-17:00 samt lørdage og søndage kl. 10:00-16:00. Du kan dog også vælge at sende en mail, her har du flere muligheder. Hivs det omhandler deres butik i København ved Ny Østergade, så kan du sende en mail til nyostergade@dulongfinejewelry.com. Hvis du har brug for at kontakte Dulong i Lyngby Storcenter, så kan du sende en mail tillyngby@dulongfinejewelry.com. Hvis det er webshoppen du vil sende en besked til, så kan dette gøres til webshop@dulongfinejewelry.com. Hvis du gerne vil have information om deres tjenester eller andet, så kan dette og mere læses om på deres hjemmeside.

Anmeldelse
Har du erfaring med Dulong? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her. Du må have fokus på lige det du vil. Vælger du at skrive en anmeldelse, så bliver din anmeldelse offentlig, hvilket kan hjælpe andre eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som Dulong tilbyder. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad er din erfaring med deres hjemmeside? Hvad synes du om produkterne eller tjenesterne?