DYH

Alle anmeldelser

DYH

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

DYH

DYH er en inspirerende markedsplads for designermøbler fra etablerede, innovative og miljøvenlige mærker fra Europa. Grundlagt i 2014, er den eksklusivt udvalgte møbelkollektion på DYH i tråd med deres værdier for æstetisk, men funktionelt design, der byder på stil og høj kvalitet. I tråd med de nyeste trends og teknologier tilbyder de i øjeblikket mere end 400 produkter tilgængelige i 10.000 varianter, der kan mikses og matches efter individuelle præferencer.

DYH's hold
De er ikke kun et team af designentusiaster. De er en levende, kreativ og meget nysgerrig flok fagfolk, hver med specifikke kompetencer, stor erfaring i branchen og en stærk arbejdsmoral. De er forenet af vores kærlighed til fantastisk design og den energi, de hver især bringer til kontoret, som de ser som et knudepunkt for ideer, kreativitet og løbende forbedringer. Det, der forener dem, er deres kunders voksende kærlighed og loyalitet og vores konstante stræben efter at give den bedst mulige kundeoplevelse.

DYH's løfte
De er forpligtet til at gøre enhver kunde tilfreds med deres produkter og tjenester. De lover at gøre hver eneste shoppingoplevelse værd og holde vores tilbagevendende kunder fascinerede med nye produkter, forskellige variationer og et nyt, innovativt udvalg af mærker. Deres dedikerede kundeserviceteam og boligindretningskonsulenter håndterer hver eneste anmodning med omhu og effektivitet. Og sådan lover de, at enhver DYH-kunde i hele verden er loyal og tilfreds.

DYH's mission
Deres vision fører dem til nye markeder, nye produkter og nye materialer. De er fast besluttet på altid at levere overlegen produktkvalitet, en fantastisk online shoppingoplevelse og enestående kundeservice. De ønsker at blive anerkendt, og de vil være fremragende. Det er derfor, de tilbyder deres medarbejdere et unikt arbejdsmiljø, hvor de kan forme fremtiden og vokse succesen for DYH.com.

Leveringstider
På lager tager det kun 2-3 dage. Leveringstider kan variere meget, mindre varer bør ikke tage mere end en uge, hvis de er udsolgt. Ved større eller specielle produkter kan leveringstiden være 2-4 uger. De tilbyder gratis levering inden for EU. Uden for EU afhænger leveringsprisen af produktets/produkternes størrelse.

Retur
Du har ret til at returere købet inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor kontrakten blev indgået. Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en af dig nævnt tredjemand, som ikke er fragtfører, har taget de sidste varer i besiddelse.

Du kan returnere din vare op til 30 dage efter modtagelse eller afhentning. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Når du køber varer, kan den originale emballage være en væsentlig del af produktets værdi. Husk derfor altid at returnere emballagen. Når varen er modtaget, efterset og godkendt af vores lager, tilbagebetales købsprisen til din konto inden for få dage.

Din mening er vigtig
Skriv en anmeldelse hvor du fortæller om din oplvelse med DYH. Hvad var godt? Uddyb din erfaring så andre kunder også kan blive inspireret fra din oplvelse.