E-tasker

Alle anmeldelser

E-tasker

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

E-tasker

E-tasker er en rigtig god start på bedre rejser. De er specialister i alle slags kufferter inklusiv rejsekufferter, kabinekufferter, børnekufferter, kuffertsæt osv. De har også et stort udvalg af lækkert tilbehør til din næste rejse. E-tasker tilbyder gratis fragt og gratis returnering ved bytte, inden for 90 dage efter dit køb. De er e-mærke certificeret og leverer på 1-2 dage. Hos dem får du med garanti den bedste pris på markedet med vores prismatching i hele Europa.

Hvem er E-tasker?
E-tasker tilbyder en række kvalitetsmærker, der med garanti vil appellere til dig, uanset hvilken type kuffert eller rejsetilbehør, du leder efter. Når du rejser, er det afgørende for din komfort at have den rigtige kuffert. For de fleste er det vigtigt, at kufferten har det rigtige design, farve osv., men det er lige så vigtigt, at den opfylder dine behov for sikker og praktisk opbevaring af dine ejendele. Heldigvis kan du være sikker på, at du hos os finder kufferter, som ikke kun er pæne at se på, men som også kan tåle den ofte hårde behandling, som de bliver udsat for. Du kan finde deres kufferter i både hard shell og soft shell stilarter, og du kan selvfølgelig vælge mellem forskellige størrelser alt efter om det er et weekendophold, en charterrejse, eller en længere rejse. E-tasker håber, du finder den kuffert eller det rejsetilbehør, du leder efter, og uanset hvad du vælger, kan du forvente levering indenfor få hverdage, samt 90 dages byttepolitik efter dit køb.

Kufferter leveret direkte til dig af kuffertprofessionelle
Hos E-taskerbags finder du et bredt udvalg af unikke kufferter i en række forskellige stilarter, farver og størrelser. De har alle én ting til fælles – de er nøje testet og udvalgt af os for kvalitet, funktion, holdbarhed og design.

E-taskers mangeårige og direkte samarbejde med producenter og mærker betyder, at vi kan tilbyde dig oprigtig 'value for money'. Derfor er det hos dem muligt at finde både en billig og god kuffert, samt kufferter, der er blandt de mest teknisk avancerede og eksklusive på markedet. Uanset hvad du vælger, er de sikre på, at du vil finde en kuffert, der vil gøre din rejse mere behagelig, sjov og sikker.

Køb din nye kuffert i dag hos E-tasker. Har du spørgsmål eller brug for råd og hjælp? Kan du naturligvis kontakte dem til enhver tid før, under og efter dit køb. De tilbyder gratis fragt, 90 dages returret, prismatch og 1-2 dages levering.

Returnering
Du skal returnere din ordre til os med det samme og senest 90 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering af varen er du selv ansvarlig for, at den er forsvarligt emballeret. Du bærer risikoen for varen, indtil varen er leveret til os.

Din erfaring er vigtig for os
Vi vil meget gerne høre om din erfaring med E-tasker i din anmeldese. Fortæl og gerne om din oplvelse og hvordan det var at handle hos dem, så andre interesserede kunder også kan få et overblik over virksomheden.