East Essence

Alle anmeldelser

East Essence

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie W.
Jeg bestilte fra E.E., modtog bekræftelse og sporing af forsendelses-e-mails, modtog varer rettidigt og var så meget tilfreds med emballering og leveringsmetoder. De faktiske varer var/er fremragen...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak til Ramzi for god service

  Jeg bestilte fra E.E., modtog bekræftelse og sporing af forsendelses-e-mails, modtog varer rettidigt og var så meget tilfreds med emballering og leveringsmetoder. De faktiske varer var/er fremragende. Prisen er også enestående. Jeg lavede en anden ordre på et par varer, bestilte på en eller anden måde den forkerte størrelse. Jeg bemærkede fejlen samme dag. Jeg sendte en e-mail med oplysninger om mit behov for at ændre størrelsen. Modtog et hurtigt og professionelt svar fra Ramzi (undskyld mig, hvis jeg har stavet forkert). Han var så hjælpsom, professionel og imødekommende! Han sendte en opfølgnings-e-mail for at sikre, at jeg var "god" og derfor afventer jeg min ordre via levering. Jeg ser frem til at fortsætte med at købe varer fra denne virksomhed og beder for virksomhedens succes!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

East Essence

Man kan i dag finde langt de fleste ting online, herunder specielt tøj og tilpassede beklædningsgenstande. Det er især vigtigt at man er sikker på sin ordre før man betaler, når det drejer sig om tilpassede produkter. Får man skræddersyet et produkt, så har man ikke samme rettigheder i forbindelse med fortrydelsesret og refundering. Derfor er det vigtigt at man forud for bestilling sikrer sig, at virksomhedens produkter vil leve op til forventningerne. Her finder mange især kundeanmeldelser brugbare, da de kan hjælpe med netop dette.

Om East Essence
East Essence blev grundlagt i 2009 i Silicon Valley, USA og er idag en netbutik tilgængelig på adskillige sprog, med varer der sendes til kunder over hele verden. Ideen bag East Essence var ønsket om at imødekomme et markedsbehov for adgang til beskeden beklædning, til fordelagtige priser.
Virksomheden har taget udgangspunkt i teknologiske metoder inspireret af Lean Manufacturing og Just in Time-og derigennem udviklet deres egen model, der fokuserer på nul lagerbeholdning og produktionsoptimering.
Derudover tiltager virksomheden i samfundsmæssige støtteprogrammer som eksempelvis donationer, stipendier og støtteprogrammer for kvinder. En del af deres overskud doneres til lokalsamfundet.

Produkter og Services East Essence
Virksomheden East Essence er ifølge dem selv et islamisk tøjfirma, der fokuserer på at udvikle tøjgenstande der er enkle, og samtidig anvendelige, indenfor kategorierne: abaya, jilbab, hijab, dishdasha, thobe, niqab, naqab og kaftan. Hos East Essence baseres deres designs på kultur og stil i traditionelle arabiske, pakistanske, marokkanske, afrikanske, bangladeshiske, tyrkiske og indiske samfund.
Just Essence er primært en netbutik, og har derfor ikke en fysisk butik. Repræsentanter for virksomheden deltager i store islamiske begivenheder, for at møde og hilse på deres kunder. Derudover arbejder virksomheden også med adskillige grossister, der sælger deres produkter på østkysten, i Storbritannien, i Tyskland, i Schweiz, i Libyen,i Irak, i Malaysia, i Singapore og i Australien.
Virksomheden benytter just-in-time metoder, i samme stil som DELL og andre førende it virksomheder, i forbindelse med innovativ fremstilling af tøj. Dette betyder, at de fleste varer fremstilles efter bestilling og i den forbindelse kan tilpasses den enkelte kunde. Længder, ærmelængder og særlige ændringsønsker fra kunderne kan inkorporeres, uden at der tillægges en længere leveringstid til ordrerne. Derudover hjælper denne teknik virksomheden til at holde nul lageromkostninger, som de selvbeskriver via deres hjemmeside, at de videregiver til deres kunder.
Virksomheden er baseret i USA, men de sender deres varer til hele verden. Deres standardforsendelse er gratis til Storbritannien, Canada, EU, Singapore og Australien. East Essence benytter IPD-systemer, hvilket betyder at ordren modtages på deres hovedkontor i USA, behandles i USA og derefter opsamles og afsendes fra deres fabrik i Indien. 

Komplimenter, Klager og Tips til East Essence
Vi er meget interesserede i at høre fra faste kunder hos East Essence, samt fra folk der kun har handlet hos virksomheden en enkelt - eller få - gange. Er det dig? Alle der har foretaget indkøb hos denne netbutik og derfor kan fortælle nærmere omkring deres produkter, leveringstider, evner indenfor tilpasning, kundeservice m.fl anbefales at skrive en skriftlig brugeranmeldelse her på siden, således at andre kunder kan læse nærmere omkring vigtige erfaringer og anbefalinger i forbindelse med East Essence.