eBay

Alle anmeldelser

eBay

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

eBay

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en mulighed for dig.

 

Om eBay
I 1995 blev virksomheden kendt som "eBay" startet. eBay er så gået videre til at blive et af de giganterne, når det kommer til online handel og markedspladser. eBay er en kæmpe plads, for alt hvad du kunne forestille dig, så du kan få fat på alt det man kunne ønske sig. Vidste du at det allerførste der blev solgt på eBay, var en ødelagt laser pointer? eBay var også tidligere ejere af Den Blå Avis, en dansk markedsplads med samme formål som eBay, at samle køber og sælgere ét sted.

 

Produkter og tjenester
På eBay er det muligt at købe alt. Der kan købes alt fra en skrue til et helt hus. Skal du bruge en ny oplader til din computer? Så kan dette findes. Har du brug for nyt tøj eller sko? Intet problem. Hvis du vil spare penge så har eBay daglige tilbud, så du kan købe tingene lidt billigere. eBay er dog mere end en platform til at købe ting, det er også en platform hvor det er muligt at sælge. Her kan tingene du vil sælge sættes op gratis, hvor eBay så først tager en procentdel ved køb.

 

Kundeservice og klager
Hvis du er i tvivl om noget relateret til at købe eller sælge på eBay, så kan du på deres support side søge efter specifikke hjælpe emner. Hvis dette ikke fremviser resultater der er nyttige, så har de også nogle hjælpe artikler. I hver artikel er der underemner. Her kan du f.eks. læse om ting relateret til din konto, det at købe, sikkerheden når man køber, levering af vare og meget andet. Hvis du ikke finder noget nyttigt information i disse artikler, så kan du gå til en mere detaljeret sektion med endnu flere hjælpemidler. Når alt dette er prøvet, så kan man til sidst sende en email til deres support.

 

Anmeldelse
Hvis du har brugt eBay før eller du har overvejet at bruge det, men du skiftede mening, så kan du skrive en anmeldelse her. Din bedømmelse vil ikke kun blive brugt til en samlet vurdering her på siden. Men din beskrivelse vil også være offentlig, så du kan hjælpe andre til om de burde bruge platformen eller ej. Du kan også se andre folks bedømmelser på denne side.