DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser eBay

  Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en mulighed for dig.

  Om eBay

  I 1995 blev virksomheden kendt som "eBay" startet. eBay er så gået videre til at blive et af de giganterne, når det kommer til online handel og markedspladser. eBay er en kæmpe plads, for alt hvad du kunne forestille dig, så du kan få fat på alt det man kunne ønske sig. Vidste du at det allerførste der blev solgt på eBay, var en ødelagt laser pointer? eBay var også tidligere ejere af Den Blå Avis, en dansk markedsplads med samme formål som eBay, at samle køber og sælgere ét sted.

  Produkter og tjenester

  På eBay er det muligt at købe alt. Der kan købes alt fra en skrue til et helt hus. Skal du bruge en ny oplader til din computer? Så kan dette findes. Har du brug for nyt tøj eller sko? Intet problem. Hvis du vil spare penge så har eBay daglige tilbud, så du kan købe tingene lidt billigere. eBay er dog mere end en platform til at købe ting, det er også en platform hvor det er muligt at sælge. Her kan tingene du vil sælge sættes op gratis, hvor eBay så først tager en procentdel ved køb.

  Kundeservice og klager

  Hvis du er i tvivl om noget relateret til at købe eller sælge på eBay, så kan du på deres support side søge efter specifikke hjælpe emner. Hvis dette ikke fremviser resultater der er nyttige, så har de også nogle hjælpe artikler. I hver artikel er der underemner. Her kan du f.eks. læse om ting relateret til din konto, det at købe, sikkerheden når man køber, levering af vare og meget andet. Hvis du ikke finder noget nyttigt information i disse artikler, så kan du gå til en mere detaljeret sektion med endnu flere hjælpemidler. Når alt dette er prøvet, så kan man til sidst sende en email til deres support.

  Anmeldelse

  Hvis du har brugt eBay før eller du har overvejet at bruge det, men du skiftede mening, så kan du skrive en anmeldelse her. Din bedømmelse vil ikke kun blive brugt til en samlet vurdering her på siden. Men din beskrivelse vil også være offentlig, så du kan hjælpe andre til om de burde bruge platformen eller ej. Du kan også se andre folks bedømmelser på denne side.

  eBay
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om eBay

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er eBay et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af eBay I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette eBay?

  eBay er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Babyer og Børn, Elektronik, Multimedia & Abonnementer, Erotiske butikker, Dyrehandler, Mode, Kontor, Hobby & Fest, Fanartikler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van eBay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.