eBooks

Alle anmeldelser

eBooks

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

eBooks

Grundlagt i 2000, eBooks er en populær e-bogsforhandler kendt for innovation, integritet og uafhængighed. De sælger e-bøger direkte til millioner af forbrugere over hele verden og har fem lokale salgsportaler i USA, Canada, Storbritannien, Europa og Australien.

Du kan læse deres e-bøger online eller downloade dem til en række forskellige enheder med vores e-bogslæser-apps.

eBooks er privatejet og drives af dets grundlæggere, mangeårige boghandlere Stephen og Trudy Cole. Det er den eneste uafhængige e-bogsforhandler, der sælger til alle lande i verden, inklusiv Antarktis og den internationale rumstation.

Egen teknologi
eBooks har deres egne udgivelseslicenser, leveringsplatforme, læseapps og titellager. Ebook Reader, deres mobilapp, er en af ​​de mest populære apps på e-bogsmarkedet med millioner af installationer. eBooks er vært for over en million unikke e-bogstitler og har millioner af medlemmer.

Ud over deres populære e-bogsbutik tilbyder de også tjenester til bogforlag. Digital Comps er et system, der gør det muligt for udgivere at sende sikre e-bøger til anmeldere og fakulteter, kaldet "gratis kopier". Ebook Engine er et system, der giver udgivere mulighed for at sælge e-bøger direkte til forbrugere fra deres egne hjemmesider.

Og udgivere bruger deres Ebook Collections-platform til at sælge samlinger af deres e-bøger direkte til institutioner.

eBooks's proprietære mobilapps er under intens udvikling, især Android-versionen. Hver uge bruger 300.000 mennesker vores iOS- og Android-apps. Apperne udvikles internt fra start til slut. De er ikke white-label-versioner af tredjepartsapps.

eBooks har haft deres eget DRM-system, der beskytter indhold leveret gennem deres Ebook Reader-apps siden 2007. Det er ikke baseret på Adobe ACS. VoDeresres eget DRM-system forbedrer brugeroplevelsen for deres kunder og giver os mulighed for at reagere hurtigt på nye krav og trends.

eBooks's proprietære webbaserede læser giver desktopbrugere mulighed for at begynde at læse med det samme uden at downloade eller installere software. Opdaterer i øjeblikket appen for at gøre den velegnet til mobile platforme. Velegnet til detail- og biblioteksbrug.

E-mail nyhedsbrevsprogram
eBooks opretter 350 unikke, tematiske meddelelser om nye titler hver måned for hundredtusindvis af abonnenter, der har tilmeldt sig. De opretholder licensaftaler, der dækker output fra over 4.000 udgivere. Deres forlagspartnere omfatter alle de store engelsksprogede handels-, professionelle og akademiske forlag.

En samling af unikke titler af høj kvalitet
Virksomheden huser millioner af professionelt udgivne e-bøger, herunder populære fagtitler samt faglige, pædagogiske og videnskabelige tekster. Vi opbevarer dem i form af PDF- og EPUB-filer.

"Pi" er deres højt respekterede, dedikerede online portal, hvor udgivere kan administrere deres præferencer, hente rapporter og så videre.

E-bogsbehandlingsplatform
Hver måned uploader udgivere 20.000 e-bøger til dem. Deres produktionsenhed er konstant blevet forbedret og modificeret siden marts 2000 og har udviklet sig med industrien. Det håndterer elegant al den kompleksitet, som en sektor i udvikling bringer, inklusiv fejlagtige filer og metadata leveret af udgivere. Den administrerer territoriale ophavsretskrav i 195 lande og lokal moms i tusindvis af jurisdiktioner.

Teamet
Dyb, bred og detaljeret ekspertise. Virksomheden består af et lille team af mangeårige e-bogsspecialister. Deres yngste udvikler blev ansat i 2010. Nogle af deres medarbejdere startede i 2001. Det er rimeligt at sige, at deres team ved stort set alt, hvad der er at vide om behandling, styring og sikker levering af e-bøger til et globalt publikum.

eBooks vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside