Eden Fantasys

Alle anmeldelser

Eden Fantasys

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lise R.
KUNDESERVICE- ⭐⭐⭐⭐⭐ Før jeg afgav ordren, sørgede jeg for at etablere kontakt med virksomheden først (som jeg gør med alle online-websteder ved det første køb), de svarede inden for et par timer, s...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Vil helt klart handle hos jer igen

  KUNDESERVICE- ⭐⭐⭐⭐⭐ Før jeg afgav ordren, sørgede jeg for at etablere kontakt med virksomheden først (som jeg gør med alle online-websteder ved det første køb), de svarede inden for et par timer, stort set hver gang jeg sendte dem en besked for spørgsmål eller kommentarer, nogle gange den følgende morgen, hvis jeg mailede om natten. Så jeg gav det en chance.

  FORSENDELSE- ⭐⭐⭐⭐⭐ Selve pakken ankom inden for 7 hverdage, da de sagde, at den ville dukke op om 5-7. Pakken var intakt/ingen skade, samt diskret.

  Virksomheden, dens produkter, politikker, praksis og især dens kundeservicerepræsentanter er alle fremragende. Sidstnævnte er omsorgsfulde og bekymrede over klienter' tilfredshed med deres service og produkter. Deres kommunikation med kunderne er hurtig, klar og yderst hjælpsom.


Andre læste også

Logo Sinful

Sinful

0 anmeldelser

Dette er en anmeldelse af Sinful, samt en artikel om at give dig et indblik i hvad Sinful laver, hvilke services de tilbyder og hvordan man kan ind...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Eden Fantasys

Indkøb af erotiske produkter er blevet mere mainstream og flere danskere end nogensinde investerer i denne type produkter. Idet man nu kan handle de fleste produkter og services online, er dette marked blevet tilgængeligt for mange nye kunder, der måske ikke før havde lyst til at blive genkendt i færd med at købe sexlegetøj, måske de synes det var pinligt, eller måske de ikke vidste hvor denne type varer var tilgængelige. Man kan nu købe et hav af forskellige produkter fra forhandlere i hele verden, heriblandt både fra danske forhandlere, såvel som udenlandske. Man har derfor rig mulighed for at finde præcis hvad man skal bruge online, så længe man blot tager nogle få forholdsregler, således at man kan sikre sig imod svindel og dårlig kvalitet. Anmeldelser af kundeforløb fra andre danskere er blevet ekstremt populære, da man derigennem kan sikre sig, at disse vigtige aspekter er i orden hos de forskellige forhandlere.

Om Eden Fantasys
Virksomheden Eden Fantasys blev grundlagt i Atlanta i 2002, på baggrund af et ønske om at gøre inkøb af sexlegetøj og intime produkter mere forbrugervenligt, således at man ikke behøvede at besøge en meget sexualiseret butik, for at foretage sine indkøb. I dag har virksomheden adresse på 5950 FultonIndustrial Blvd i Atlanta, hvorfra de sender ordrer til kunder i USA, samt internationalt.

Produkter og Services hos Eden Fantasys
På netbutikken Eden Fantasys kan man både som privat forbruger og virksomhed handle forskellige former for erotiske varer og sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Blandt deres varesortiment kan man finde produkter som dildoer, analkæder, glidecreme, sexmaskiner, samt meget andet.  De fleste varer kan købes i forskellige størrelser og farver efter smag og behov, og man kan benytte en række funktioner på hjemmesiden til at foretage det rette valg, såsom omfattende materialebeskrivelse og et visualiseringsværktøj, således at man bedre kan se den faktiske størrelse af produkterne. 

Bestiller man hos Eden Fantasys, så bliver alle produkter pakket i en diskret emballange, således at andre ikke kan se hvad ordren indeholder og ved internationale leveringer, hvor en toldmærkat skal udfykdes, vil virksomheden markere denne med "massage apparat" eller lignende. Alle ordrer sendes normalt afsted indenfor 2 dage fra bestillingsdatoen og tager normalt omkring 15 arbejdsdage til Danmark. I forbindelse med betaling for sine erotiske produkter kan man anvende Visa betalingskort, en rækkke forskellige kreditkort, Paypal, samt bankoversørsel eller checks, hvis man ikke ønsker at anvende betalingskort på hjemmesiden. I forhold til betaling med checks, så skal man printe en bestillingsformular fra virksomhedens hjemmeside som man sender til dem i et brev, sammen med checken. 

Komplimenter, Klager og Tips til Eden Fantasys
Hvordan kan man bedst sikre sig, at de ting man køber stemmer overns med ens forventninger, når man handler online? Online kundeanmeldelser fra andre danskere er i stigende grad blevet et favoritværktøj, da man gennem andre kunders erfaringer kan lære mere om den enkelte forhandler og deres produkter og services, før man investerer sin tid og sine penge hos dem. Vi opfordrer derfor alle, der enten er nuværende eller tidligere kunder hos Eden Fantasys, til at skrive en brugeranmeldelse på siden her, for at hjælpe andre danskere med at foretage det rigtige valg for netop deres situation.