eibmarkt

Alle anmeldelser

eibmarkt

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

eibmarkt

eibmarkt er en online butik i Europa med et kæmpe udvalg af produkter til KNX® automation, smart home og building automation, komponenter til elektrisk installation i bolig- og erhvervsbygninger, lamper og tilbehør, værktøj og apparater til hjemmet. Med mere end 300.000 tilgængelige produkter fra over 2.700 førende producenter, har vi leveret til forbrugere og erhvervskunder over hele verden i mere end 20 år som en tysk toldcertificeret eksportør ATLAS.

Mere end 20 års erfaring i postordrebranchen med elektriske og elektroniskekomponenter, en pålidelig og hurtig levering, en kompetent kundeservice samt en sikker, flere prisvindende online shop gør eibmarkt®.com til en af ​​de førende butikker mht. tekniske produkter i Europa.

E-handelsplatformen eibmarkt.com tilbyder et stort udvalg af højkvalitetsprodukter fra alle mærkeproducenter af elektriske installationskomponenter til lave priser, hvilket gør den til det bedste valg for kunder fra industri og handel såvel som for ambitiøse gør-det-selv-folk og erfarne fagfolk.

Hvad er tilgængelighedsvisningen?
Da produktstatus for alle produkttyper kun opdateres én gang om dagen (mellem kl. 5 og 6), har vi integreret en ny "tilgængelighedspåmindelse" funktion i produktdetaljevisningen af ​​alle centrallagervarer med status "ikke tilgængelig" (rødt symbol): Central lagervare, i øjeblikket udsolgt! Hvis du er interesseret, får du automatisk besked på e-mail, hvis du har tilmeldt dig som interessent. Som udgangspunkt vil du kun blive informeret én gang og derefter automatisk fjernet fra distributionslisten. Dette sker enten når leveringsstatus "tilgængelig" (grønt symbol) centrallagervare, tilgængelig på lager eller senest efter 10-30 dage minimum/maksimal observationstid med angivelse af, at status ikke har ændret sig indtil dette tidspunkt. De pågældende produktregistreringer gemmes dagligt og kontrolleres én gang dagligt kl. 18.00 ved hjælp af en webservice-realtidsforespørgsel til centrallageret "1". Husk, at denne information ikke kan give en 100 % garanti for den faktiske tilgængelighed af den ønskede mængde på tidspunktet for din valgfrie ordre. Mere end 400 butikssystemer (tilknyttede partnere med produktdatabaser) får adgang til centrallageret hver dag. Det betyder, at status ændres hvert minut. Generelt betyder denne information dog, at minimumslageret igen er tilgængeligt.

Bemærkninger om tilbagekaldelse
Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en af ​​dig nævnt tredjemand, som ikke er fragtfører, har taget de sidste varer i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (eibmarkt.com GmbH, Kemmlerstrasse 1, 08527 Plauen, Forbundsrepublikken Tyskland, info@eibmarkt.de, Telefon: +49 (0) 3741 14898-0, Fax: +49 (0) 3741 14898129) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post, fax eller e-mail) om din beslutning om at tilbagekalde denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede modelfortrydelsesformular til dette formål, som dog ikke er obligatorisk.

Tak fordi du læste om eibmarkt
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad eibmarkt kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.