El-Pejs

Alle anmeldelser

El-Pejs

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EuroToys
EuroToys
0 anmeldelser

Legetøj på nettet via egen Webshop.Om Eurotoys Eurotoys er en dansk virksomhed, der sælger; legetøj, børnem&oslas...

Logo UNIG
UNIG
0 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Logo Lampe Guru
Lampe Guru
0 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Zwilling
Zwilling
0 anmeldelser

De fleste forbinder Zwilling med køkkenknive i rigtig høj kvalitet, men det er et mærke, der har meget mere at byde på en...

El-Pejs

I takt med at flere og flere forbrugere bliver mere miljøbevidste, samt leder efter billigere og mere energibesparende måder at opvarme deres boliger på, så er forskellige former for pejse i stigende grad blevet populære hos danskerne. Ønsker man at investere i sin egen pejs, så er der et væld af muligheder: man kan både finde et bredt udvalgt af pejse hos online forhandlere indenlands, samt et væld af udenlandske forhandlere, der gerne sender deres varer til Danmark. I forbindelse med alle online indkøb, anbefales det altid, at man undersøger markedet før man bestiller hos en given forhandler, således at man er sikker på at man får den ønskede kvalitet, indenfor den ønskede leveringstid og til den ønskede pris. Her kan kundeanmeldelser fra andre handlende være til stor hjælp, da man her kan gøre sig et godt overblik over, hvad andre har oplevet når de har handlet hos den pågældende forhandler.

Om El-Pejs
Virksomheden El-Pejs ejer og driver en netbutik under samme navn, og er en del af Biopejs-shop, som er en dansk forhandler af miljøvenlige pejse. Virksomheden blev stiftet af Casper W. Lanng og Christoffer L. Mortensen i 2010, hvor grundlæggerne til at starte med solgte biopejse. Virksomheden har efterfølgende udvidet deres udvalg, hvilket betyder at man idag kan købe en lang række forskellige former for miljøvenlige pejse hos El-Pejs. 
Virksomheden åbnede siden et showroom i Aalborg i 2018, hvilket siden blev rykket til Langholt. I 2020 åbnede El-Pejs endnu et showroom, denne gang i København. I disse lokaler udstilles et stort udvalg af virksomhedens udvalg af pejse, herunder biopejse, gaspejse og elpejse.
Denne virksomhed blev nomineret som værende en gazellevirksomhed i både 2017, 2018 og 2019. I dag kan man finde El-Pejs i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Wales og Skotland, da virksomheden har udvidet internationalt.

Produkter og Services hos El-Pejs
Hos denne virksomhed kan man købe forskellige former for miljøvenlige pejse, såsom biopejse, gaspejse og elpejse, enten via deres netbutik, eller deres fysiske butikker. 
Hos El-pejs tilbydes der gratis fragt på alle pejse de tilbyder online og man skal derfor ikke betale yderligere fragt-, paknings- eller ekspeditionsgebyrer. Virksomheden foretager normalt deres forsendelser gennem fragtvirksomhederne GLS og Danske Fragtmænd, med få undtagelser i situationer hvor forsendelsen er større eller anderledes end normalt.
El-pejs sender ordrer afsted samme dag, forudsat at de bestilles og betales inden kl.16:00.
Man kan hos virksomheden betale med enten kreditkort, MobilePay, Paypal, Santander finansering, samt med kontanter i deres fysiske butikker. 
Idet varerne afsendes modtager man en email med et trackingnummer, samt et link til den speditør, som håndterer forsendelsen, således at man kan følge sin ordre hele vejen indtil den leveres.

Komplimenter, Klager og Tips til El-Pejs
Har du handlet hos El-Pejs og har du i den forbindelse feedback til virksomheden? Er der aspekter de kan forbedre, eller måske har de gjort et fantastisk stykke arbejde for dig som kunde? Hvad end din erfaring med virksomheden har været god eller mindre god, så vil en kundeanmeldelse fra dig her på siden være til stor hjælp for både El-Pejs, samt andre handlende, således at de kan få bedre indblik i, hvad de gør rigtigt, samt hvad der kan forbedres.