Elmely Design

Alle anmeldelser

Elmely Design

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Elmely Design

Om Elmely Design
Elmely Design blev grundlagt i midten af 2014. Siden da har deres kerneforretning været at tilbyde næsten alt indenfor håndstrikkede og håndhæklede produkter. De bruger teknikker og metoder som de har lært af deres bedstemor, men selvfølgelig med et strejf af nutiden. Elmely Design bor i et firelænget bindingsværkshus bygget i 1767 med egen sø i gården og brændeovn i stuen, hvor strikkepinde og hæklenåle knitrer rundt om bålet.

Indtil videre har de mest henvendt os til dig, der ikke kun har lært at hækle de lækreste grydelapper i din yndlingsfarve og facon eller strikke en sweater til den forventede baby. Men også til dem, der har haft tålmodigheden til at lære kunsten at strikke og hækle, men bare ikke har tid eller overskud til at holde nålene i gang, men alligevel ville elske produkterne. Elmely Design vil selvfølgelig også gerne levere nogle gode produkter til dem, der ikke har tid og ikke har lært.

En innovativ virksomhed
Garn, hæklesæt, strikkesæt, tilbehør til hækling og strik er en af hovedkategorierne i deres webshop. Mangler du for eksempel bomuldsgarn, har de Scheepjes Catona meget billigt. Her finder du forskellige typer garn, såsom merceriseret bomuldsgarn fra Holland i begge 50 grams nøgler. Du finder også uldblandingsgarn til f.eks. sokker og akrylgarn til amigurumi eller tæpper. Derudover har de også båndgarn med og uden lurex fra Retwisst, som endda kommer med farve og lotnumre.

El-scooter
Elmely Design forhandler også de foldbare mobile el-scootere i deres normale webshop på elmelydesign.dk, men også på mobilelscooter.dk. Du kan også finde os på Facebook. De er godkendt som importør og af politiet til udskæring af stelnumre, som alle deres foldbare mobile el-scootere forsynes med under klargøring.

Alle Elmely Designs foldbare mobile el-scootere klargøres på deres eget værksted, inden de sendes til deres kunder. Deres værksted står naturligvis også klar til at servicere din købte scooter, hvis der skulle opstå et uventet problem.

I butikken kan du naturligvis også købe forskelligt tilbehør, såsom et ekstra batteri, en lås eller en stokholder/krykkeholder, som de monterer gratis, når du samtidig køber en foldbar mobil el-scooter.

Elmely Design Smeden
I sensommeren/efteråret 2019 er de færdige med 3. skud på støvlen hos Elmely Design, nemlig Elmely Design Smeden. Smeden ville have et værksted til at "lave" igen og er nu færdig med konstruktion og indretning. Planen med værkstedet er ikke en almindelig smedebutik, hvor kunderne kan komme og få lavet noget på bestilling, men det skal være et sted, hvor færdigvarer bliver designet og lavet til salg i webshoppen.

Del din erfaring med os
Har du også prøvet et af Elmely Designs spændende muligheder? Så vil vi meget gerne høre om din erfaring. Det handler om at fortælle kunderne om hvordan du oplevede kvaliteten af deres forskellige produkter, så andre kunder er klar over, hvad de kan forvente sig.

Fortæl os gerne om hvordan deres kundeservice var (hvis du kom i kontakt med dem), forsendelsen af dine købte varer, returpolitkken (hvis du returnerede dine produkter), samt lignende oplvelelser med Elmely Design.