Entertainment Earth

Alle anmeldelser

Entertainment Earth

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Entertainment Earth

Entertainment Earth fokuserer på sjov! De er en pioner inden for samleobjekter og legetøjsindustrien og tilbyder ekspertise og et stadigt voksende udvalg af titusindvis af licenserede produkter lige fra populært legetøj og gaver til eksklusive stykker i begrænset oplag og svære at finde samleobjekter. Entertainment Earth blev grundlagt i 1996 og er baseret i Simi Valley, Californien. Virksomheden er kendt for sin populære hjemmeside, trykte katalog og banebrydende praksis såsom Mint Condition Guaranteed™, risikofri shopping og problemfri returnering inden for 90 dage.

Entertainment Earth appellerer til både afslappede og ivrigesamlere, driver en succesfuld hjemmeside og affiliate program og distribuerer et populært trykt katalog til hundredtusindvis af kunder. Gennem sin engrosafdeling, EE Distribution, gør virksomheden det muligt for mindre detailhandlere og distributører over hele verden at købe i bulk og vokse deres forretninger. Entertainment Earth designer og udvikler også sit eget legetøj og samleobjekter baseret på populære licenser.

Entertainment Earth har været omtalt i The Wall Street Journal, Newsweek, Forbes, Nerdist, GeekWire, Bleeding Cool, BuzzFeed, Entertainment Weekly, CNN, The Today Show og andre medier.

En destination der skal ses
Virksomheden har været tilstede i San Diego Comic-Con, verdens største samling af popkulturfans, i over 20 år. Med gratis signering af berømtheder, eksklusive tilbud, spændende produktdebuter og mere, er Entertainment Earth blevet en destination, der skal ses ved konferencen og andre store branchebegivenheder.

Med virksomhedens omfattende tekniske og branchekendskab, indkøbserfaring og løbende bestræbelser på at forbedre den interne effektivitet, er Entertainment Earth i stand til at yde ekspertrådgivning og reagere på markedets skiftende krav... effektivt og hurtigt.

Et bredt udvalg af tilgængelige produkter kombineret med popkulturens voksende tiltrækningskraft driver Entertainment Earths fortsatte indsats for at få smil på læberne hos kunder over hele verden. Bring Hollywood Home™ med Entertainment Earth!

Entertainment Earth's historie
I 1995 grundlagde tre af os Entertainment Earth i et lille kontor og garage i San Fernando Valley i Los Angeles, Californien. Da de selv var samlere, vidste de, hvor svært og tidskrævende det er at finde sjældent, ligesom nyt legetøj og samleobjekter. De besluttede at gøre noget ved det ved at kombinere deres viden om samleobjekter med de uendelige muligheder for at sælge produkter over internettet for at skabe en one-stop-butik for samlere.

Siden lanceringen af ​​deres originale e-handelswebsted i 1996, har det omdømme og den ekspertise, de har opbygget gennem årene, været afgørende for deres succes, og det, deres kunder siger om dem, siger meget. 

Entertainment Earth har været banebrydende fremskridt såsom vores Mint Condition Guarantee™, risikofri shopping, problemfri 90-dages returnering, lavprisgaranti og forudbestilling af produkter måneder før frigivelse, salg af etuiersortimenter til offentligheden, underretning til deres kunder, når varer har lige ankommet, og mange andre innovationer.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Entertainment Earth?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.