Envi Naturals

Alle anmeldelser

Envi Naturals

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Envi Naturals

Envi Naturals blev født ud af en fast overbevisning om, at skønhed ikke behøver at komme på bekostning af ting, der betyder noget for mennesker eller for den planet, de bor på. Deres løfte er enkelt, men effektivt: De introducerer dig til mærker og produkter, som du kan bruge uden at bekymre dig, velvidende at de ikke vil bringe dit helbred i fare eller skade miljøet.

Det er ingen hemmelighed, at kosmetikindustrien er underreguleret. Og ikke alle har en uddannelse i kemi, biologi eller medicin til sikkert at identificere ingredienserne i kosmetik. Så de har arbejdet sammen med eksperter inden for disse områder for at skabe en endelig liste over ingredienser, der skal forblive uden for din rækkevidde eller på din hud.
 
Ligesom du vil vide alt, hvad der går gennem din mund, vil du også gerne vide, hvad der går under din hud.
Hos Envi Naturals tror de på din ret til at vide det. De giver dig information ved at dechifrere ingredienserne i produkter for dig.

Skønhed, der kommer på bekostning af miljømæssigbæredygtighed, er en oxymoron. De to er fuldstændig uadskillelige. Hos Envi Naturals lister de ikke produkter med ingredienser, der vides at skade miljøet. De udligner også deres drift og forsyninger.

Forsendelses- og leveringsbetingelser
Varer leveres generelt som postordre og til den leveringsadresse, som kunden har oplyst, medmindre andet er aftalt. Ved behandling af transaktionen har den leveringsadresse, der er angivet i Sælgers ordrebehandling, forrang.

Såfremt det aftalte transportfirma returnerer varerne til sælger, fordi levering til kunden ikke var mulig, afholder kunden omkostningerne ved den mislykkede forsendelse. Dette gælder ikke, hvis kunden reelt gør brug af sin fortrydelsesret, hvis leveringen ikke kan foretages på grund af forhold uden for kundens kontrol, eller hvis kunden var midlertidigt forhindret i at modtage den tilbudte ydelse, medmindre sælger har informeret kunden om ydelsen. rimelig tid i forvejen.

Retur
Hvis du ombestemmer dig efter at have foretaget et køb, har du fortrydelsesret i henhold til den relevante forbrugerbeskyttelseslovgivning. Udfyld venligst formularen nedenfor og send pakken til nedenstående adresse under følgende betingelser.
 
Bemærk venligst, at alle varer skal returneres i gensalgsbar stand: Uåbnet, med al original emballage og pakninger intakte. Vi kan ikke tilbyde refusion, ombytning eller ombytning af varer, der ikke er i denne tilstand. Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returfragt. Ved tilbagebetaling kan der pålægges et ekspeditionsgebyr på grund af omkostningerne ved at behandle tilbagebetalingen hos bankerne. Ved returnering af varer, der er nedsat, vil tilbagebetalingen inkludere rabatten. Hvis en gratis gave eller prøve var inkluderet i ordren, skal de returneres med varen, ellers vil værdien af ​​gaven og/eller prøven blive trukket fra det samlede tilbagebetalingsbeløb. Fortrydelsesretten gælder ikke for forbrugere, der på købstidspunktet ikke tilhører et medlemsland af Den Europæiske Union, Schweiz eller Liechtenstein, og hvis eneste bopæl og leveringsadresse på købstidspunktet er uden for EU , Schweiz eller Liechtenstein.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Envi Naturals?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.