Ethletic

Alle anmeldelser

Ethletic

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ethletic

Historien om Ethletic-sneakeren begynder ikke med en sober forretningsplan. Det begynder med en bold. Verdens første retfærdige fodbold. Historien om Ethletic-sneakeren begynder heller ikke på et kontor med aircondition et sted i en vestlig storby. Det begynder i en produktionshal i Pakistan.

James Lloyd og Dr. Martin Kunz, grundlæggerne af Ethletic, satte sig for at producere en ny generation af fodbolde. I 1998 lancerede de verdens første retfærdigt producerede fodbolde.

En banebrydende præstation i en industri, der var kendt for børnearbejde og umenneskelige forhold.
Fodbolde er stort set lavet af gummi. Da der ikke var noget bæredygtighedsmærke for gummi indtil da, arbejdede Martin Kunz på at skabe et. Takket være hans initiativ blev naturgummi fra Sri Lanka brugt af Ethletic certificeret af Forest Stewardship Council for bæredygtig skovforvaltning - en verdensnyhed.

For dem er de mennesker, der arbejder for Ethletic, ikke tal på en balance eller en omkostningsfaktor. De kender disse mennesker. De værdsætter dem og deres evner, deres engagement, deres historie. Siden 1999 har medarbejderne fået en ekstra bonus for deres arbejde, og siden 2006 har denne støtte også været brugt i skoproduktion. I første omgang gik 15 procent af indkøbsværdien til produktionsselskabets Talon Fairtrade Workers Welfare Society. I mellemtiden giver Ethletic disse donationer i form af én amerikansk dollar pr. solgte sko.

Velfærdssamfundet blev officielt oprettet i 2002. Indtil i dag er det kvindernes og mændenes ansvar at beslutte, hvilke projekter de vil bruge disse penge til, f.eks. til uddannelse af deres børn, sundhedspleje, pensioner eller til mikrokreditter.

Ethletic blev i 2019 det første tøjmærke, der tilbyder sine kunder muligheden for at give tiparbejdere: Ved hjælp af en lille tilføjelse udviklet af den sociale start-up tip, kan besøgende på webshoppen sende småbeløb direkte til arbejderens mobiltelefon. På denne måde når tippet mændene og kvinderne 100 procent. Og at købe sneakers bliver mere personligt end nogensinde før.

Fra og med 2019 vil de være det første sneakermærke nogensinde til at tilbyde deres kunder en nedsat reparationsmulighed i samarbejde med det Berlin-baserede startup Sneaker Rescue. Etletiske kunder kan nu forlænge levetiden på deres foretrukne par sneakers og hjælpe miljøet.

Men hvordan blev Ethletic et sneakermærke?
Under et møde med den pakistanske produktionschef, Mr. Zulifiqar, glider det ud af lommen på en af ​​grundlæggerne. Gummisåler. Syet lærred. Mr. Zulifiqar genkender straks en ny branche for sine ansatte og siger selvsikkert: "Det kan vi også."

Idéen er ude i verden: en fair-trade sneaker lavet på en bæredygtig og miljøvenlig måde ved hjælp af Ethletics etablerede forsyningskæder. Medarbejderne uddannes, prototyper laves. I 2004 blev Ethletic sneakeren verdens første sneaker på markedet, der er certificeret med Fairtrade økologisk bomuldssæl. I 2010 inkluderede den tyske World Store Association, som anvender strenge kriterier og er en pioner inden for fair trade, Ethletic på sin liste over akkrediterede leverandører.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Ethletic?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.