Eton

Alle anmeldelser

Eton

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sami R.
Jeg har været en ivrig Eton-fan i mange år. Deres skjorter er mine favoritter til afslappet og formelt forretningstøj. De er rynkefri – hvilket gør dem perfekte til forretningsrejser! Og med rynkef...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fede skjorter!

  Jeg har været en ivrig Eton-fan i mange år. Deres skjorter er mine favoritter til afslappet og formelt forretningstøj. De er rynkefri – hvilket gør dem perfekte til forretningsrejser! Og med rynkefri mener jeg virkelig rynkefri – ikke som med mange af de andre skjorter, der er annonceret som rynkefri, men som stadig skal stryges en del, før du kan tage dem på.

  Jeg har besøgt et par af deres butikker (Londen, New York) og har altid nydt det høje serviceniveau. For nylig bestilte jeg for første gang en to skjorter fra deres webshop. De ankom til tiden - og kom i en smuk æske, som demonstrerer opmærksomheden på detaljer.

  Perfekt levering, fremragende og nem håndtering af returneringer men frem for alt - skønne skjorter med kvalitet i verdensklasse. Etons kundesupport er langt den bedste, jeg nogensinde har oplevet. Altid venlige og hjælpsomme. For ikke at nævne deres brede udvalg af skjorter i høj klasse.
  Bliv ved!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Eton

Når man skal købe modetøj og beklædning generelt, især hvis man shopper online, er der en enorm mængde brands, netbutikker og forhandlere at vælge mellem, som kan være fra både Danske såvel som udenlandske leverandører. Markedet er derfor konkurrencepræget og der er mange forhandlere, der vælger at positionere sig ud fra parametre såsom kvalitet, pris, tilgængelighed, udvalg og nicheprodukter. Når det drejer sig om skjorter, er det vigtigt for mange, at især kvaliteten og pasformen er passende i forhold til hvad skjorten skal bruges til og hvor længe man regner med at den skal holde. Så hvilken skjorte er den rigtige for dig? På siden her kan du se hvad andre kunder mener om Eton og deres produkter, hvilket kan hjælpe dig i din egen beslutningsprocess når du skal beslutte, om deres produkter og services passer til netop dine behov.

Om Eton
Virksomheden blev stiftet i Gånghester (Sverige) og har siden 1928 specialiseret sig i at lave skjorter af højeste kvalitet til mænd. De siger selv, at de aldrig sælger en skjorte med mindre de er fuldstændig tilfredse med den: hvor andre fremstiller og designer skjorter med henblik på at passe ind i mængden, så er Etons mission at designe skjorter med unikke print og mønstre der skiller sig ud. Deres skjorter er fremstillet af kvalitetsmaterialer såsom egyptisk bomuld, de bliver vævet i lande som Tyrkiet og Italien, og der bruges meget tid på innovation og detaljer som vaskekvalitet, pasform, manchetter, samt at sikre at skjorterne ikke unødvendigt krøller. Man kan købe deres produkter verden over og virksomheden har både fysiske forretninger og netbutikker i mere end 50 forskellige lande på verdensplan.

Produkter og Services hos Eton
Hos Eton kan man finde skjorter til forskellige lejligheder: til arbejdsrelaterede begivenheder, konferencer og til kontoret, til fest og gala, til afslapningfritidsaktiviteter og meget mere. Forskellige designs, samt brug af forskellige materialer som bomuld og hør er blandt de ting der gør Etons store udvalg af skjorter egnede til forskellige lejligheder. Eton placerer selv deres virksomhed i premium og luksus segmentet, hvilket er reflekteret i deres marketing og prisleje og de tilbyder generelt ikke produkter i forskellige prisklasser.
Vælger man at bestille hos virksomheden, har man en lang række forskellige betlingsmuligheder. Man kan betale med traditionelle BetalingskortAmex, Paypal, Mastercard og Klarna - en betalingsmulighed der giver kunderne mulighed for både at udskyde betalingen eller splitte den op i månedlige afdrag, alt efter hvad der passer bedst til deres personlige omstændigheder.

Komplimenter, Klager og Tips til Eton
Hvis du har købt skjorter fra Etons fysiske butikker eller handlet hos dem via deres netbutik, så vil vi sætte stor pris på din feedback omkring virksomhedens kundeservice, deres produkter og købsprocessen helt generelt. Var det en let og afslappende process, blev ordren leveret til tiden og var skjorterne af den luksuriøse kvalitet som virksomheden reklamerer med? Selv en kort anmeldelse her på siden vil hjælpe andre potentielle kunder med at afgøre, om det er investeringen værd at købe skjorter hos Eton og om det er en virksomhed, der leverer bedre produkter og services end man ellers ser på markedet.