DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Eton

  Når man skal købe modetøj og beklædning generelt, især hvis man shopper online, er der en enorm mængde brands, netbutikker og forhandlere at vælge mellem, som kan være fra både Danske såvel som udenlandske leverandører. Markedet er derfor konkurrencepræget og der er mange forhandlere, der vælger at positionere sig ud fra parametre såsom kvalitet, pris, tilgængelighed, udvalg og nicheprodukter. Når det drejer sig om skjorter, er det vigtigt for mange, at især kvaliteten og pasformen er passende i forhold til hvad skjorten skal bruges til og hvor længe man regner med at den skal holde. Så hvilken skjorte er den rigtige for dig? På siden her kan du se hvad andre kunder mener om Eton og deres produkter, hvilket kan hjælpe dig i din egen beslutningsprocess når du skal beslutte, om deres produkter og services passer til netop dine behov.

  Om Eton

  Virksomheden blev stiftet i Gånghester (Sverige) og har siden 1928 specialiseret sig i at lave skjorter af højeste kvalitet til mænd. De siger selv, at de aldrig sælger en skjorte med mindre de er fuldstændig tilfredse med den: hvor andre fremstiller og designer skjorter med henblik på at passe ind i mængden, så er Etons mission at designe skjorter med unikke print og mønstre der skiller sig ud. Deres skjorter er fremstillet af kvalitetsmaterialer såsom egyptisk bomuld, de bliver vævet i lande som Tyrkiet og Italien, og der bruges meget tid på innovation og detaljer som vaskekvalitet, pasform, manchetter, samt at sikre at skjorterne ikke unødvendigt krøller. Man kan købe deres produkter verden over og virksomheden har både fysiske forretninger og netbutikker i mere end 50 forskellige lande på verdensplan.

  Videoløsning for netbutik ejere - Bestillingsprocedure.dk

  Produkter og Services hos Eton

  Hos Eton kan man finde skjorter til forskellige lejligheder: til arbejdsrelaterede begivenheder, konferencer og til kontoret, til fest og gala, til afslapning, fritidsaktiviteter og meget mere. Forskellige designs, samt brug af forskellige materialer som bomuld og hør er blandt de ting der gør Etons store udvalg af skjorter egnede til forskellige lejligheder. Eton placerer selv deres virksomhed i premium og luksus segmentet, hvilket er reflekteret i deres marketing og prisleje og de tilbyder generelt ikke produkter i forskellige prisklasser.
  Vælger man at bestille hos virksomheden, har man en lang række forskellige betlingsmuligheder. Man kan betale med traditionelle Betalingskort, Amex, Paypal, Mastercard og Klarna - en betalingsmulighed der giver kunderne mulighed for både at udskyde betalingen eller splitte den op i månedlige afdrag, alt efter hvad der passer bedst til deres personlige omstændigheder.

  Komplimenter, Klager og Tips til Eton

  Hvis du har købt skjorter fra Etons fysiske butikker eller handlet hos dem via deres netbutik, så vil vi sætte stor pris på din feedback omkring virksomhedens kundeservice, deres produkter og købsprocessen helt generelt. Var det en let og afslappende process, blev ordren leveret til tiden og var skjorterne af den luksuriøse kvalitet som virksomheden reklamerer med? Selv en kort anmeldelse her på siden vil hjælpe andre potentielle kunder med at afgøre, om det er investeringen værd at købe skjorter hos Eton og om det er en virksomhed, der leverer bedre produkter og services end man ellers ser på markedet.

  Eton
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Eton

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Eton et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Eton I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Eton?

  Eton er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eton gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.