euroLens

Alle anmeldelser

euroLens

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

euroLens

Da en stor del af befolkningen står over for forskellige øjenproblemer, er det vigtigt at finde det helt rigtige sted for en løsning. Lider du af astigmatisme og leder du efter en korrigerendelinse til at lindre dine problemer? Hvordan vil du gerne købe de bedste og overkommelige kontaktlinser, der passer til dine behov? Så læs videre.

euroLens europe er en virksomhed, der er specialiseret i detailsalg af forskellige typer og mærker af kontaktlinser såsom Acuvue, Biomedics, Focus, Focus, Freshlook samt speciallinser såsom toriske kontaktlinser, farvede kontaktlinser, bifokale kontaktlinser og multifokale kontaktlinser. De førende kontaktlinsemærker, de distribuerer, omfatter Alcon, Bausch & Limb, CIBA Vision, Johnson & Johnson for at nævne nogle få. Linserne distribueres i alle større lande i Europa og USA. euroLens europe har leveret kontaktlinser til sine kunder siden 1998. Virksomheden hævder at have mere end 12 millioner kontaktlinser i sit lager.

Forskellige typer kontaktlinser
euroLens tilbyder forskellige typer kontaktlinser til mennesker med forskellige øjenproblemer. Men hvor effektive er deres kontaktlinser? Kan du tilpasse dine briller? Har de deres egen optiker? Hvilket mærke af kontaktlinser har de? Sender de deres kontaktlinser internationalt? Hvor lang tid går der fra du afgiver din bestilling, til linserne ankommer? Er PayPal eller andre sikre betalingsmuligheder tilgængelige via webstedet? Hvordan kan kunder tilføje varer til deres indkøbskurv? Opkræver de moms for alle deres produkter? Er der toldgebyrer for forsendelse til udlandet? Kan en ordre ændres eller annulleres, efter at den er blevet afgivet? Hvor fleksibel er deres returpolitik? Er der anmeldelser og produktvurderinger på leverandørens hjemmeside? Vi forpligter dig til at læse de objektive anmeldelser af euroLens europe, som eksisterende kunder har efterladt til dem her for at få inspirerende svar.

Produkter og tjenester fra euroLens
euroLens europe tilbyder følgende linsesortiment til sine kunder: 1-Dy Acuvue Moist, 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism, 1-Day Acuvue TruEye, Acuvue 2, Acuvue Advance, Acuvue Oasys, Acuvue Oasys for Astigmatisme, Air Optix Aqua, Air Optix Aqua Multifocal, Air Optix for Astigmatisme, Air Optix Night & Day Aqua, Biofinity, Biofinity Toric, Dailies AquaComfort Plus, Dailies Total 1, Focus Dailies, FreshLook ColorBlends, Proclear 1 Day, Proclear Compatibles, SofLens Toric (SofLens 66 Toric), og en liste over andre kontaktlinser.

Komplimenter, klager og tips til euroLens europe
Har du nogensinde købt et af euroLens Europes kontaktlinseprodukter? Hvis ja, så lad os vide, hvad du synes om kontaktlinserne? Er du stødt på mangler ved bestilling via hjemmesiden? Var du tilfreds med kvaliteten af de kontaktlinser, du bestilte? Vil du anbefale dem til andre? Har du nogle forslag eller forbehold, som du gerne vil lægge her? Har du nogen bekymringer om virksomhedens produkter? Fortæl os det ved at give en uafhængig anmeldelse af euroLens europe her, da din mening vil være af stor værdi.

Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad euroLens kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.