Eveseed

Alle anmeldelser

Eveseed

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Eveseed

Velkommen til Eveseed, hvor du kan finde forskellige højkvalitets menneskeligeskeletmodeller til gode priser! Siden deres start har de arbejdet hårdt på at integrere internetteknologi og deres tætte bånd til fremstillingsindustrien for at give deres kunder et kvalitetsliv uden grænser. Evessed vil fortsat stræbe efter den bedste kundeoplevelse.

Evessed har et stærkt forhold til industriinsidere. De arbejder indgående med leverandører for at vælge det bedste produkt til vores kunder til en overkommelig pris.

Produkter og tjenester
Visse produkter eller tjenester er muligvis kun tilgængelige online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og må kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med Eveseed's returpolitik.

De har gjort alt for at repræsentere så præcist som muligt farverne og billederne af deres produkter, der vises i deres butik. De kan dog ikke garantere, at farverne vises korrekt på din computerskærm.

De forbeholder os retten, men har ingen forpligtelse, til at begrænse salget af deres produkter eller tjenester til en bestemt person, geografisk region eller jurisdiktion. De kan udøve denne ret fra sag til sag. De forbeholder sig retten til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, de tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel og efter deres eget skøn. De forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på et produkt eller en tjeneste, der er lavet på denne hjemmeside, er ugyldigt, hvor det er forbudt.

Eveseed garanterer ikke, at kvaliteten af ​​ethvert produkt, service, information eller andet materiale købt eller modtaget af dig vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

Forsendelse
Eveseed tilstræber at afsende din ordre inden for 2-4 hverdage. Du modtager din ordre inden for 15-20 hverdage. Deres leveringsdage er mandag-lørdag.

Prisen for levering afhænger af størrelsen og vægten af ​​din ordre og den anvendte fragtmand. Leveringsprisen vil blive vist på din indkøbskurvside.

Leveringsomkostningerne afhænger af størrelsen og vægten af ​​din ordre og den anvendte fragtmand. (Tærskelværdi uden leveringsomkostninger)

Retur
Eveseed håber, at du er tilfreds med hvert af dine køb. Under visse omstændigheder kan du ønske at returnere nogle varer. Læs venligst vores returpolitik nedenfor, de vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Varer, der kan returneres/refunderes eller ombyttes inden for 14 dage efter modtagelsen, skal opfylde nedenstående kriterier:

Fejlbehæftede varer, som er beskadigede/i stykker/snavsede ved ankomsten eller forkert størrelse/farve.
Ikke-returnerbare varer:

- Varer, der er uden for 14 dages garantiperiode.
- Vasket, slidt, brugt, tag fjernet eller misbrugt varer.
- Varen ankom sikkert, men senere end forventet.

Adressen er ufuldstændig eller forkert. Adressen skal være komplet og indeholde husnummer (eller adresse hvor logistik kan leveres). Hvis logistikleveringen mislykkes på grund af en forkert adresse, og produktet ikke returneres til os, har vi ret til at nægte tilbagebetaling.

Bemærk: Eveseed vil dække forsendelsesomkostninger for produkter, der falder ind under begrebet "returvarer". Du vil dog være ansvarlig for forsendelsesomkostninger for produkter, der betragtes som ikke-returnerbare varer.

Hvordan returnerer jeg?
TRIN. 1: E-mail en returanmodning til Eveseeds kundeserviceteam (service@eveseed.com). Husk at inkludere følgende detaljer i anmodningen for hurtigere behandling:

- Ordrenummeret navnet på den vare du ønsker at returnere.
- Årsagerne til at returnere varen (kvalitet/andre årsager...)
- Billeder af de varer, du ønsker at returnere.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Eveseed
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.