Express

Alle anmeldelser

Express

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Express

Express er et fashion-forwardtøjmærke og stilfællesskab, hvis formål er at skabe tillid og inspirere til selvudfoldelse. Fra det væsentlige i garderobeskabet til de nyeste trends, udstyrer de gørere, designere, flyttemænd og shakers med tøj designet til virkelighedens alsidighed. Hos Express mener de, at alle skal drømme stort og klæde sig derefter.

Alsidighed i det virkelige liv
Express's tøj er en redigering af toptrends for at skabe en moderne, fleksibelgarderobe. Med gode pasforme, førsteklasses stoffer og upåklagelige detaljer er hver stil designet til at hjælpe dig med at udtrykke din stil. Deres labels We Love-markedsplads indeholder vores foretrukne uafhængige mærker.

Udtryk dig
Express X You er et løbende designsamarbejde med deres stilfællesskab. Hver sæson inviterer de nogle af deres bedste kunder ind i processen. Fra at hjælpe os med at vælge print og farver til at bære test af nye pasformer og stoffer, deres input hjælper dem med at designe kollektioner, som deres kunder vil elske.

Hvad er kampagnekoden til Express?
Få en kampagnekode til dit ekspreskøb blot ved at besøge vores side! Modtag ekstra rabatter, tilbud og tilbud som en rabat på 25 % rabatkode, når du tilmelder dig e-mail, downloader Express-appen eller tilmelder dig mobilbeskeder. Find også militær- og studierabatter hos Express!

For at bruge kampagnekoder og kuponer hos Express skal du blot vise rabatten i registret, når du er i butikken. Shopping på nettet? Tilføj dine yndlingsvarer til din taske, kassen, kopier og indsæt kampagnekoden i sektionen 'Anvend kampagnekode', og ansøg!

Forsendelse
Express kan ikke vente med at levere din ordre, og de gør vores bedste for at sende den så hurtigt som muligt. Det kan dog tage længere tid end normalt – 2 til 3 dages forsinkelse. De sætter pris på din tålmodighed.

Leveringsmuligheder
Af hensyn til forbrugerbeskyttelse er alle ordrer genstand for gennemgang, inklusiv kreditkortgodkendelse og verifikation. Som følge heraf kan der lejlighedsvis være en lille forsinkelse i ordrebehandlingen; din tålmodighed er meget værdsat. Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke; gebyrer omfatter ordrebehandling, varevalg, emballering og transport af varer.

Retur
Elsker du ikke det du har købt? Express accepterer gerne returnering af varer inden for 60 dage efter dit køb med en gyldig kvittering. Hvis du ikke har en gyldig kvittering, eller hvis vi ikke kan bekræfte dit køb i deres system, kan du bytte varen i butikken til en anden vare af samme værdi, men der udstedes ingen refusion eller kredit.

Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke. Varer med "Fjern ikke"-mærker skal vedhæftes for at blive returneret. Sørg for, at du er helt tilfreds med din vare, før du fjerner dette tag.

Nogle varer, der er markeret med endeligt salg eller udsalg, kan ikke returneres, for eksempel: varer, der ender på 0,97 cent og varer til en pris på 15 USD eller 5 USD. Ansigtsbelægninger kan også ikke returneres.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Express?
Skriv en https://danskeanmeldelser.dk/webshopshttps://danskeanmeldelser.dk/webshops idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.