Eyeglasses

Alle anmeldelser

Eyeglasses

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Eyeglasses

Du kan bestille elegantebriller med glas eller kun stel. Ønsker du netop rammerne, sender de dem til dig, og du kan få dem monteret eller tilpasset hos din lokale optikbutik. Har du brug for hjælp til at købe briller online? Ring til Eyeglasses's kundeservice eller send dem en e-mail. De tager også telefonen! Upload dit billede og brug deres virtuelle tilpasningsapplikation. Brug deres rammefinder til at søge i deres enorme lager efter rammer, der opfylder dine specifikke behov, såsom rammestørrelse, materiale og form. Ikke sikker endnu? Du kan bestille op til tre rammer og returnere dem for fuld refusion.

Sådan bestiller du briller
Få en recept og en pupilafstandsmåling. For at bestille briller med linser skal du først få din recept og din "PD" pupilafstandsmåling. De fleste læger vil kun måle din PD, hvis du beder om det. Så sørg for at bede om det og skrive det ned på din recept. Hvis det ikke er muligt, kan du ringe til butikken, der har lavet det sidste par briller til dig, de skal have målingen på fil.

Enkeltsyn, progressive eller bifokale linser? Besøg deres linseside for at lære mere om de bedste linser til dine behov. Prøv deres søgeside for brillestel for at søg i deres enorme lager efter brillestel, der opfylder dine specifikke behov, såsom stelstørrelse, materiale og form. Ikke sikker endnu? Du kan bestille op til tre rammer og returnere dem for fuld refusion.

Når du har besluttet dig for et stel, kan du tilføje linser til det ved at klikke på knappen "Tilføj linser til stel" på produktdetaljesiden. Dette fører dig til begyndelsen af ​​Lens Wizard. Linseguiden vil guide dig gennem processen med at finde den perfekte linse til dine behov. Når du er færdig med Lens Wizard, vil en linse dukke op i din indkøbskurv, og du kan gå videre til kassen.

Find den rigtige brillestørrelse til dig
Den nemmeste og hurtigste måde at finde den rigtige størrelse briller til dig på er at bruge dine nuværende briller som måler. Når du kender størrelsen på dine nuværende briller, har du en referenceramme for et nyt par. Lad os f.eks. sige, at dine briller har denne størrelse: 50-20-145. Du kan nu bruge den avancerede søgefunktion til at søge efter briller af en lignende størrelse. Når du laver søgningen, skal du kigge i øjenstørrelsesområdet 49-51 og broområdet 18-22, men kig ikke efter tempelstørrelsen. Templets størrelse er virkelig ikke vigtig undtagen i meget specifikke tilfælde. At søge i et størrelsesområde er vigtigt, fordi du vil få mange flere resultater, og størrelsesforskellen vil være næsten umærkelig i forhold til dine nuværende briller.

Brillebeslag
Tilpasning af dine briller starter med spørgsmålet: "Kan du lide den måde, brillerne ser ud på dit ansigt?" Hvis du kan lide brillerne på dit ansigt, og stellet er behageligt, behøver du ikke gøre andet. Hvis brillerne ikke er behagelige eller sidder lidt skæve, kan en optometrist foretage mindre justeringer af broen, næsepuderne og tindingerne for at tilpasse brillerne til dit ansigts unikke karakter. Hvis du har stærkere syn, anbefaler de kraftigt, at du får justeret dine briller hos en optiker.

Tak fordi du læste om Eyeglasses
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Eyeglasses kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.