Fairy Season

Alle anmeldelser

Fairy Season

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Fairy Season

Med så stort et udvalg af produkter og services online, hvordan kan man så som privat forbruger finde de bedste tilbud, der passer til ens behov og budget? Mange mener, at kundeanmeldelser er et af de bedste redskaber i forbindelse med at udvælge de bedste online forhandlere og produkter. Ved at læse om andre kunders oplevelser, holdninger og erfaringer kan man lettere danne sig et overblik over de respektive forhandlere, og få et reklamefrit indblik i deres produkter og services.

Om Fairyseason
Virksomheden Bestwo Iinternational Co., Limited ejer og opererer online butikken under navnet Fairyseason, der har hovedkontor på følgende adresse; Unit 616 6/F Kam Teem Industrial Building, 135 Connaught Road West, Sai Wan, Hong Kong. 
Virksomheden blev oprettet i Hong Kong i 2018 og opererer i dag netbutikker på adskillige sprog, hvorigennem de sælger deres varer til kunder over hele verden.

Produkter og Services hos Fairyseason
På netbutikken Fairyseason kan man købe moderigtigt tøj, modetilbehør og sko til kvinder. Sortimentet indeholder tusindevis af varer, herunder produkter såsom bluser, nederdele, kjoler, tasker, punge, nøgleringe, samt mange andre. Vælger man at bestille fra deres netbutik, så kan man benytte følgende betalingsmetoder: kreditkort, herunder VisaMasterCard og Discover Card, samt Paypal.
Så snart ordren er bestilt og gennemført vil man modtage en e-mail med ordrebekræftelsen. Når ordren afsendes vil man modtage endnu en e-mail, denne gang for at bekræfte, at ordren er afsendt, samt oplyse omkring pakkens tracking nummer, således at man kan følge den fra varehuset til leveringsadressen. Opretter man en kundekonto på Fairyseasons netbutik, kan man desuden finde alle disse oplysinger, hvis man logger ind på sin egen profil via deres hjemmeside.
Efter virksomheden modtager en ordre, så foretager de kvalitetskontrol og test, for at sikre produktets kvalitet før forsendelse. Behandlingstiden hos Fairyseason varierer afhængigt af de specifikke produkter man er bestilt, men oplyser at den gennemsnitlige behandlingstid ligger på ca. 4 hverdage.
Hvis man modtager et produkt i en forkert størrelse eller med en produktionsfejl, så bedes man sende virksomheden en besked indeholdende billeder, ordrenummer og varenummer inden for 7 dage efter modtagelsen af produktet. Alle returnerede varer uden forudgående kommunikation bliver ikke accepteret af virksomheden. Alle returneringer skal først godkendes af vores kundeservice, da de returnerede varer skal sendes tilbage til en specifik lageradresse, der ikke er den samme som virksomhedsadressen listet på deres hjemmeside. Returforsendelsesgebyret betaler man selv for og følgende varer kan ikke returneres: bodysuits, lingeri og nattøj, badetøj og smykker. De returnerede varer skal være i ubrugt stand med den originale emballage. Returneringer bliver behandlet inden for 7 dage efter modtagelse hos virksomheden og pengene bliver normalt tilbagebetalt inden for 3-7 hverdage.

Komplimenter, Klager og tips til Fairyseason
Hvis du sidder inde med nyttige tips angående Fairyseason, eller hvis du vil dele komplimenter eller negative aspekter omkring denne netbutik, så kan du skrive en kundeanmeldelse her på siden. På den måde kan du både lade virksomheden vide, hvad du synes om deres produkter og services, og samtidig hjælpe andre kunder med at danne sig et overblik over denne netbutik, således at de kan vurdere om de bør bestille varer herfra eller ej.