Fandango

Alle anmeldelser

Fandango

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Olivia T.
Jeg var i gang med at strikke en sweater, da jeg skal i gang med armene, og pludselig opdager, jeg mangler de rette strikkepinde (og jeg har ellers en hel del). Så da jeg ikke havde mulighed for at...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Noget af en oplevelse :)

  Jeg var i gang med at strikke en sweater, da jeg skal i gang med armene, og pludselig opdager, jeg mangler de rette strikkepinde (og jeg har ellers en hel del). Så da jeg ikke havde mulighed for at komme ind til byen de kommende dage, så var nettet jo en oplagt mulighed.
  Jeg fandt flere steder, men fandango reklamerede med gratis fragt, desværre havde jeg ikke lige forstået at gebyret for ekspedition var noget, man blev opkrævet, også selvom man har hentet sin pakke.
  Jeg fandt så også det garn, jeg har ledt efter længe til en billig penge, så det skulle med.
  Desværre sendte de pakken til min hjemmeadresse i stedet for til mit arbejde, som jeg havde skrevet. Det gjorde det lidt mere besværligt især fordi jeg gerne snart ville videre i mit strikkeprojekt. Posthuset ligger så dumt, hvor pakken ender, og man kan jo først hente det dagen efter. Det var ligefør jeg måtte vente en dag ekstra, da postbuddet havde glemt, der var 31 dage i oktober og ikke kun 30, og jeg kunne først hente d. 1. nov. Heldigvis fik jeg dem overtalt til at tjekke ude bagved.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Fandango

Online indkøb og shopping er blevet mere udbredt end nogensinde før og i den forbindelse vælger mange at købe tøj og modetilbehør online. I mange tilfælde er dette nemt og bekvemt og man kan spare både tid og penge - hvis man blot husker at undersøge de forskellige forhandlere, før man bestiller fra en given online forhandler. Læser man kundeanmeldelser fra andre kunder, kan man danne sig et glimrende overblik over vigtige aspekter såsom leveringstid, kvalitet, kundeservice og udvalg.

Om Fandango
Virksomheden Fandango blev oprettet i 2006, og startede med en lille butik på 36 kvm i Nørregade, hvor virksomheden udelukkende forhandlede accessories og modetilbehør. Fandango flyttede efterfølgende til to nye adresser, i samme kvarter i Nørregade. I takt med at virksomheden voksede, så overtog Fandango nye og større lokaler beliggende i Bredegade 5, der i dag har en butiksstørrelse på 250 kvm. Virksomheden forhandler ikke længere blot accessories, men derudover også tøj og mode til kvinder, som nu er blevet virksomhedens primære fokus. I 2011 lancerede virksomheden en netbutik, som udover deres allerede eksisterende butiker, gav kunder over hele Danmark mulighed for at handle tøj og modetilbehør fra en lang række kendte mærker.

Produkter og Services hos Fandango
Fandango er en selvstændig virksomhed med fokus på modetøj og tilbehør til kvinder, der er interesserede i de seneste trends indenfor farver, print og snit. Virksomheden forhandler en lang række forskellige mærker, der er både danske og internationale, herunder Moves by Minimum, Neo Noir, Pieces, Id Fine Jewelry, Superdry og mange andre. På deres hjemmeside, samt i deres fysiske butikker, kan man finde varer indenfor kategorierne tøj og mode, smykker, sko, samt tilbehør.
Ønsker man at bestille produkter via virksomhedens hjemmeside, så kan man hos Fandango benytte følgende betalingsmuligheder: Visa, Dankort, Mastercard, Maestro og Mobilepay. På linje med dansk lovgivning, så trækkes betalingen først fra kundens konto, når varen afsendes. Virksomheden krypterer endvidere alle kortoplysninger ved brug af SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette tilføjer et ekstra lag af sikkerhed ved betalinger online, således at andre ikke kan aflæse kortnummer og andre personlige informationer, mens transaktionen er undervejs og derudover kan Fandango heller ikke se de fulde kortoplysninger. 
Bestiller man ordrer til en dansk adresse, så foregår forsendelsen via fragtvirksomheden GLS og leveres typisk indenfor 1-3 hverdage efter afgivet bestilling. Ved fragt til udlandet vil der ofte være en længere leveringstid forbundet med odrer fra denne virksomhed.
Betaler man for sin ordre inden kl. 15.00 på hverdage, så sendes langt de fleste ordrer afsted samme dag, og bestillinger foretaget på weekend- og helligdage sendes afsted næste forretningsdag. 
Hos Fandango har man som kunde 14 dages returret, gældende fra den dag man modtager sine varer. I tilfælde af, at man ønsker at returnere sine varer, så kan man købe en returlabel på netbutikken. En returlabel koster 39,00 kr. og kan kun bruges til forsendelse via GLS.

Komplimenter, Klager og Tips til Fandango
Går du til dagligt i tøj fra Fandango? Måske har du tidligere bestilt en kjole, bluse eller et par sko fra deres netbutik? Hvis du har erfaringer med denne virksomhed, kan selv en kort beskrivelse hjælpe andre handlende med at beslutte om Fandango er en virksomhed, som de kan føle sig trygge ved at handle hos.