Fat Brain Toys

Alle anmeldelser

Fat Brain Toys

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Fat Brain Toys

Begrebet "garage start-up" bruges ofte til at beskrive virksomheder med beskeden begyndelse – uanset om de virkelig startede i en garage eller ej. Men i tilfældet med Fat Brain Toys var garagen faktisk et springbræt fra en ren underjordisk begyndelse.

En børnedrøm der bliver til virkelighed
I efteråret 2002 modtog den dengang 10-årige Adam Carson et magnetisk byggelegetøj kaldet Geomag til sin fødselsdag. Fascineret af legetøjet og ude efter at bruge nogle ekstra fødselsdagspenge gik han online for at se, om han kunne købe et større sæt. Da han opdagede, hvor svært det var at finde online, foreslog han sin far, en webudvikler af fag, at de skulle oprette deres egen onlinebutik for at sælge speciallegetøjet. Resten, som de siger, er historie!

Sendte legetøjet ud af kælderen i deres hjem i det lille samfund Elkhorn, Nebraska, denne usandsynlige online legetøjsbutik formåede at udfordre folk som Toys R Us og Walmart til at blive en af ​​de største online-forhandlere af Geomag i verden. Familien voksede hurtigt ud af kælderen og flyttede hele driften flere gange, før de endelig slog sig ned på et kontor, et lager og to detailbutikker, som de driver fra i dag.

Udvikling
Forretningen er også vokset på andre måder. Begyndende med en enkelt online butik, der udelukkende fokuserer på magnetisk legetøj, kan virksomheden nu prale af over 7.500 lagerlegetøj, spil og gaver. I 2006 begyndte et søsterselskab, Fat Brain Toy Co., udviklingen af ​​deres egen originale linje af pædagogisklegetøj. Deres første kreation, Dado Cubes, fandt et modtageligt marked blandt forbrugere, der søgte kvalitetslegetøj, der udvikler design og visuelle-rumlige færdigheder. Siden dengang er over 60 originalt legetøj og spil blevet udviklet og kan findes hos finere detailhandlere kyst-til-kyst, herunder SFMOMA, The Metropolitan Museum of Art, Barnes & Noble, Learning Express, The Smithsonian og mange andre.

The Store åbner
I september 2008, efter utallige anmodninger fra lokale kunder, åbnede Fat Brain Toys "The Store" for offentligheden. Med over 2.000 produkter i en moderne og rummelig butiksfacade blev Fat Brain Toys-detailbutikken hurtigt "gå til" legetøjsbutikken i Omaha-området.

I sommeren 2010 lancerede Fat Brain Toys sit første, fuldgyldige direct mail-katalog. Kataloget indeholder en eksklusiv samling af Fat Brain-favoritter og har introduceret millioner af forældre og bedsteforældre til de produkter og tjenester, der adskiller Fat Brain Toys fra alle andre legetøjsforhandlere.

I maj 2014 lancerede Fat Brain Toys deres anden detailbutik i Kansas City-forstaden Overland Park, KS. Efter succesen med deres første detailbutik henvender Fat Brain Toys på Prairiefire forældre og bedsteforældre, der søger bedre legetøj og spil.

I en æra, hvor mange legetøjsfirmaer har kæmpet og fejlet, er Fat Brain Toys beviset på, at kvalitetsprodukter, hårdt arbejde og Midtvestens gæstfrihed kan være en virkelig kraftfuld kombination.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Fat Brain Toys?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.