Firkloveren

Alle anmeldelser

Firkloveren

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Homeshop
Homeshop
0 anmeldelser

Kunne du tænkte dig at shoppe alt til hus og have, imens du sidder i sofaen?  Homeshop.dk er et online byggemarked hvor du kan kø...

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo EuroToys
EuroToys
0 anmeldelser

Legetøj på nettet via egen Webshop.Om Eurotoys Eurotoys er en dansk virksomhed, der sælger; legetøj, børnem&oslas...

Logo UNIG
UNIG
0 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Firkloveren

Firkløveren er en dansk hjemmeside, der specialiserer sig i stel og porcelæn til borddækning, der har hjemme i København. Her kan du altså finde alle former for service, men også en masse inspiration til, hvordan du selv kan vælge at dække dit bord i sidste ende.

Om Firkløveren
Firmaet Firkløveren startede helt tilbage i 1974 og er siden da vokset stødt - både i popularitet og udvalg af produkter. De gik først under navnet Fyrklövern, da firmaet blev grundlagt i Malmø (Sverige), men tog navneforandring, efterhånden som det spredte sig til resten af Norden i både Danmark og Norge. I dag er det et internationelt firmaer med afdelinger overalt i Europa. De sælger utroligt stel, service og porcelæn, men altsammen i høj kvalitet og til utrolige lave priser.

Firkløverens forskellige produkter og tjenester
Når du kommer ind på hjemmesiden, kan du se de forskellige kategorier som fx porcelæn, glas, bestik, brugskunst eller andre specielle kategorier som inspiration, nyheder og tilbud. Det gør deres netbutik nem og overskuelig at gå til! Under hver kategori er der dog tonsvis af underkategorier som tallerkener, glas, skåle, kaffe & te, fade, serveringsbestik, karafler og kander, og hvad dit hjerte ellers kunne begære. Derudover har din en sektion på hjemmesiden, der udelukkende er til inspiration. Her viser de forskellige opsætninger af porcelæn og stel til fx jul og nytår eller andre begivenheder.Denne side har bl.a. mulighed for at få rabat eller tilgodebevis, når du tilmelder dig siden. Det er allerede en bonus, og der kan være mange penge at hente. Desuden kan man afprøve stellet derhjemme, hvis man er i tvivl. Du kan altså få en pakke med teststel tilsendt, som du kan afprøve i op til 30 dage for at se, om det falder i god jord. Der er fri fragt og fri retur. Hvis du allerede ved, hvilket sæt du gerne vil have, så kan du sagtens slå til og købe med det samme. De bruger PayEx som betalingsløsning, så derfor kan du hive enten dit MasterCard eller VISA-kort frem. Den eneste leveringsmetode på siden er fragt med en leveringstid på mellem 1-2 uger, og du modtager pakken med Bring.

Kundeservice og klager
På hjemmesiden udspecificere de ikke nøjagtige åbningstider, men skriver dog, at de kun er tilgængelig på hverdagene. Her kan man vælge at kontakte dem via deres opgivede e-mailadresse firkloveren@firkloveren.dk eller kundeservice@firkloveren.dk: Desuden kan du fange dem på telefonnumer (+45) 35 26 84 00. De skriver selv, at deres kundeservice står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp eller brænder inde med spørgsmål. De har i øjeblikket en side til Almindelige spørgsmål, men hvis du ikke finder det svar, du leder efter, så er det godt at vide, hvor man skal kigge hen.

Anmeldelse af Firkløveren
Din erfaring og oplevelse med dette firma, og hviken slags forretning Firkløveren er, er vigtig. Andre forbrugere eller folk derude, der måske overvejer at gøre brug af deres services, kan få rigtig meget gavn af den erfaring, som du allerede har gjort dig. Du må derfor meget gerne dele alt, hvad du ved om Firkløveren nedenfor.