First Class Watches

Alle anmeldelser

First Class Watches

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

First Class Watches

Uanset om du vil forkæle dig selv eller leder efter en gave til en du holder af, så har First Class Watches et ur, der passer til dine behov. De har været en autoriseretonlineurbutik i over 15 år og lover, at du kun vil modtage den bedste kundeservice, når du handler online. De tilbyder også overkommelig international forsendelse, en 30-dages returret og vores prismatch-service sammenlignet med andre autoriserede forhandlere. De fører over hundrede og halvtreds af de fineste urmærker, inklusive luksusure fra Longines, Oris, Rado, Seiko, Garmin, Tissot, Baume et Mercier, Raymond Weil og flere.

Levering
Bemærk venligst, at estimerede leveringstider ikke forudsætter toldforsinkelser. Levering til en postboks er ikke altid mulig for alle lande. Deres standardleveringer sker via det internationale postsystem ved hjælp af Royal Mail eller DPD Road Service, hvor det er muligt. Du kan også opgradere til DHL Express Priority under bestillingsprocessen. Dette anbefales for at modtage den hurtigste levering. Alle forsendelser er forsikret mod tab, og ordrer af høj værdi opgraderes automatisk til ekspresforsendelse uden beregning. Internationale ordrer afsendes normalt inden for en hverdag mandag til fredag. Bemærk venligst, at ekspresforsendelse til nogle fjernadresser muligvis ikke er tilgængelig. Hvis vi ikke kan sende din pakke med DHL Express, sender vi din ordre med standard international forsendelse.

First Class Watches er autoriserede britiske forhandlere af mere end 100 velkendte urmærker. De anbefaler altid at købe gennem en officiel forhandler som dem, så du kan være sikker på, at du får et ægte produkt med en gyldig garanti. De har også en smykkebutik i byen Kenilworth i Warwickshire, så du kan være sikker på, at du vil modtage det samme høje serviceniveau, uanset om du køber online eller i butik.

Alle deres ure leveres i deres officielle præsentationsæsker. Bemærk dog, at nogle af deres børneure ikke kommer i æsker, og det forsøger de at gøre klart, hvor det er muligt.

Emballagen varierer afhængigt af samlingen og for specialudgaver
Hvis du gerne vil vide mere om urets indpakning, så ring til First Class Watches eller se produktbillederne, da de forsøger at inkludere et emballagebillede med alle deres ure, hvor det er muligt. Som officiel forhandler for alle deres mærker har de fuld producentgaranti og garanti på hvert ur, de sælger. For mere information om et specifikt mærkes garanti eller garanti henvises til produktsiden, hvor typen af ​​garanti og garanti, der følger med varen, er angivet.

For at udskifte dit batteri uden for garantiperioden, anbefaler de, at du kontakter en betroet guldsmed. Hvis du har problemer med at udskifte batteriet, bedes du kontakte First Class Watches eller bringe det til din lokale butik. I løbet af de første 12 måneder af garantiperioden anbefaler de, at du returnerer uret til dem for batteriudskiftning, hvilket kan betyde, at du sender uret til det officielle servicecenter for det pågældende mærke.

First Class Watches vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside med det samme.