FishUSA

Alle anmeldelser

FishUSA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

FishUSA

FishUSA er "America's Tackle Shop" og en online forhandler af fiskegrej. De blev lanceret i 2000 og fejrede vores 20 års jubilæum i 2020.

Deres virksomhedskontorer (inklusiv deres online forretning og personale, deres populære Pro Shop og deres ekspanderende lager) er bekvemt placeret i Fairview, PA (kun få minutter fra Erie, PA). De er i regionens "Steelhead Alley", kun få minutter fra smukke Lake Erie og Presque Isle Bay, og de værdsætter deres stærke branchepartnerskaber med grejproducenter, distributører, pro-/amatørfiskere og -klubber og adskillige andre grupper.

Deres kunder er ikke afslappede lystfiskere - de er entusiaster, der brænder for fiskeri! For at give dem en oplevelse i verdensklasse, som de fortjener, fører de en bred vifte af populære og specialiserede fiskeprodukter. De tilbyder også konkurrencedygtige priser, hurtig levering, fuld produktsupport og enestående kundeservice.

Fra top til bund elsker deres personale ikke kun at fiske, men sætter også en ære i at sikre, at din shoppingoplevelse hos FishUSA bliver håndteret på den mest professionelle og rettidige måde. Med årtiers fiskerierfaring sammen med uovertruffen kundeservice, er deres team dedikeret til at imødekomme enhver kundes behov.

Hos FishUSA er deres mission konsekvent at levere de bedste produkter og tjenester til deres kunder, mens de driver deres forretning med stolthed, ærlighed, integritet og omhu. De støtter også bevarings- og uddannelsesprogrammer, hvor fisk trives i sunde og naturlige landskaber, hvor naturressourcer værdsættes og nydes sikkert af alle.

Forsendelsesmetoder, sporing og leveringstider
For ordrer, der sendes uden for USA, sender de med UPS Worldwide Expedited, FedEx International Priority, FedEx International Economy, USPS Priority Mail International og USPS First-Class Package International.

Ikke alle internationale ordrer kan sendes med alle de metoder, de bruger. Når du har tilføjet varer til din indkøbskurv, når du vælger dit land, din stat, region eller provins og postnummer, vil de forsendelsesmetoder, der typisk er tilgængelige, og prisen for hver metode blive vist. Alle lande har dog begrænsninger for pakkestørrelse og vægt. Selvom du muligvis kan vælge en bestemt metode, når du afgiver din ordre, kan de muligvis ikke sende din ordre med den forsendelsesmetode, du har valgt. Hvis din ordre ikke kan sendes til dit sted med den metode, du har valgt, kontakter vi dig og fortæller dig, hvilke forsendelsesmetoder, hvis nogen, der er tilgængelige, og omkostningerne ved at sende med disse metoder.

Hvis et sporingsnummer er tilgængeligt for din ordre, giver FishUSA dig dette sporingsnummer, når din ordre sendes.

Returpolitik og tilfredshedsgaranti
Hvis du ikke er helt tilfreds med din ordre, skal du blot returnere den til FishUSA inden for 60 dage efter dens afsendelsesdato, og vi krediterer dig for hele din ordre minus forsendelsesomkostningerne. Ombytning kan også foretages inden for 60 dage efter afsendelsesdatoen.

Du er ansvarlig for eventuelle returfragtgebyrer og/eller pakkeforsikring.

FishUSA vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside