Fit Cuffs

Alle anmeldelser

Fit Cuffs

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Simon R.
Jeg har igennem længere tid benyttet mig af FitCuffs. Både som redskab til min styrketræning, og også som led i en genoptræningsproces. I forhold til genoptræning tror jeg ikke, at du finder noget ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Genoptræning

  Jeg har igennem længere tid benyttet mig af FitCuffs. Både som redskab til min styrketræning, og også som led i en genoptræningsproces. I forhold til genoptræning tror jeg ikke, at du finder noget bedre på markedet, som kan få dig så hurtigt igang igen.
  Ift. styrketræning er det et sjovt redskab, der virkelig kan være med til at flytte dig, uden du behøver lave tunge løft, og som samtidigt virkelig kan rykke din fysik til bedre.

  Cuff’s virker godt. De er gode i brug, nemme at tage af og på. Har anvendt dem til genoptræning og bruger dem nu mens fitness centrene er lukkede. De er dermed gode til hjemmetræning også.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Fit Cuffs

Det er blevet det sidste nye at forhindre blodgennemstrømningen til musklen, mens du træner. Det gøres helt sikkert, og det er uden fare for dig, men det gør, at du kan træne og gøre musklen ikke kun større, men også meget stærkere med en meget lavere vægt, end du ellers ville bruge. Det er kaatsutræning som Fit Cuffs beskæftiger sig med. En træningsmetode, som er kommet fra Japan, som i dag bliver mere og mere udbredt, og som bruges meget ved genoptræning, for det sikrer musklen ikke arbejder for hårdt, men derimod arbejder klogt.
Det hele sker på et videnskabeligt grundlag, og der er meget at vinde ved at bruge denne metode.

Om Fit Cuffs
Fit Cuffs har fundet en måde, hvor de kan hjælpe og sikre dem, som bruger kaatsu, eller blodflow restriction træning, med at gøre det på en sikker måde, hvor du konstant er i kontrol med, hvor stort et tryk, du bruger til at hindre blodgennemstrømningen til musklen. Fit Cuffs er startet i de senere år, men de er hurtigt kommet ind på markedet, for der er meget, de kan tilbyde både dem, som er i god form, dem, som er i dårlig form, og specielt dem, som skal genoptræne efter en langvarig skade, hvor der har været muskeltab. Fit Cuffs arbejder med de bedste på markedet, når de får produceret deres produkter, og de sikrer, der er kvalitet og sikkerhed som det vigtigste.

Services hos Fit Cuffs
Træner du i forvejen, så er der mulighed for, at du kan prøve kaatsu træning. Det giver dig nye muligheder for at træne og samtidig skåne kroppen lidt, for træning er hårdt ved kroppen. Der er mange gode chancer for, at du som erfaren også kan bruge kaatsu, specielt fordi du hos Fit Cuffs får de gode materialer, som er lette at bruge, og er du i tvivl, så er der på hjemmesiden videoer og meget grundige instruktioner i, hvordan du bruger udstyret, der bruges til denne type træning, og der er også en god instruktion i sikkerheden og hvordan, du skal agere, så det er fantastisk let at bruge og få gavn af.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Fit Cuffs, så er det let nok. Du går bare ind på deres hjemmeside, og så kommer der en chatfunktion op. Den vil give dig en mulighed for at skrive direkte med deres kundeservice, og det er med alt fra klager til spørgsmål om produkter eller andet. Du kan også finde deres telefonnummer og ringe eller deres mail og skrive til dem, det er dog fælles for alle kontaktmuligheder, at du får en god og kompetent behandling, som sikrer, du let får det, som du skal bruge.

Anmeldelse af Fit Cuffs
Der er mange, som bruger internettet til at finde en bedømmelse af de firmaer, som de overvejer at handle med, og der er mange sider, som giver en bedømmelse, men nu er der kommet en ny. Den nye sider giver dig en mulighed for at komme med en objektiv og konstruktiv bedømmelse af de firmaer, du har handlet med. Noget, som virkelig har manglet på markedet, og det giver dig også en god mulighed for blive en af dem, som andre læner sig op af, når de vælger, hvor de skal handle.