Fleshjack

Alle anmeldelser

Fleshjack

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Sinful

Sinful

0 anmeldelser

Dette er en anmeldelse af Sinful, samt en artikel om at give dig et indblik i hvad Sinful laver, hvilke services de tilbyder og hvordan man kan ind...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Fleshjack

Indkøb og salg af sexlegetøj er i stigende grad blevet normaliseret i forhold til tidligere og mange danskere har de seneste år investeret i et eller flere produkter, der er designet med henblik på sexuel tilfredsstillelse. Man kan handle denne type produkter hos en lang række forhandlere online, som er både danske og udenlandske. Ligemeget om man vælger en netbutik med dansk ejerskab, eller en international forhandler, så bør man altid huske, at undersøge deres produkter og services, før man ingiver en ordre. Mange danskere vælger i den forbindelse især brugeranmeldelser fra andre danskere, som har erfaring med et specifikt produkt eller forhandler. På den måde kan man se hvad andre har fået ud af deres indkøb og derved undgå dårlig kvalitet og dårlig kundeservice. 

Om Fleshjack
Produktet Fleshjack sælges og distribueres i Europa af Fleshjack af Fleshlight International S.L., der har kontor i Spanien, på Polígono Industrial Carretera de la Isla, 41703 Dos Hermanas. Fleshjack har produceret alle deres produktert i Spanien siden 2010, således at alle de erotiske produkter, der sælges i EU, Rusland, Tyrkiet og Sydafrika er et garanteret 100% europæisk produkt. I alt har Fleshjack solgt mere end 2 millioner produkter verden over.

Produkter og Services hos Fleshjack
Fleshjack er ifølge virksomheden selv designet med henblik på at være både smidig, blød, og uden vibrerende effekt, således at produktet kan give brugeren den mest realistiske simulering af samleje med en anden person. Produktet er fremstillet af et patenteret materiale, der er designet således at det burde efterligne følelsen af penetrerende sex. Det støbte hylster som brugeren skal penetrere er anbragt i en robust beholder, der udefra ligner en almindelig lommelygte, så man derigennem har diskret opbevaring, i tilfælde af at andre finder eller ser produktet, som man ikke ønsker skal vide at det er et sexlegetøj. Fleshjack er omkring 10 tommer i længden og 3,5 tommer i diameter og har en invendig længde på 9,5 tommer, hvilket betyder at den kan rumme en penisomkreds på op til 7 tommer. Fleshjack er enkel at bruge og rengøre, og man kan starte med at anvende produktet med det samme. 

Vil man bestille en Fleshjack kan man gøre dette gennem virksomhedens netbutik, eller man kan ringe til dem og placere sin ordre over telefonen. Virksomheden benytter enten GLS eller DHL til alle forsendelser, afhængigt af hvilken leveringstype, man vælger under ordreprocessen. Så snart sexlegetøjet afsendes, vil man blive tilsendt et tracking link, således at man kan følge varerne fra afsendelse hos Fleshjack, til modtageslse på den valgte leveringsadresse. Pakken er ikke market med navnet "Fleshjack" eller lignende, og er diskret og vil ikke afsløre indholdet overfor andre, og de kan derfor ikke se, at pakken indeholder erotiske produkter. Det samme gælder for virksomhedens navn på ens kontoudtog, der her blot vil fremgå som ILF, LLC., således at andre ikke kan læse derudfra, at man har handlet hos Fleshjack. 

Komplimenter, Klager og Tips til Fleshjack
Har du investeret i en Fleshjack og er det er produkt du ville anbefale andre danskere at købe? Ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden kan du hjælpe andre danskere med at beslutte, om Flehjack er det rette produkt for dem og om det passer til deres behov og livsstil.