Floom

Alle anmeldelser

Floom

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Floom

Hos Floom er de stolte af at bringe den lokale blomsterhandleroplevelse online og minde folk om, hvor speciel handlingen med at give og modtage blomsterarrangementer kan være.

Floom sigter efter at kombinere en smuk at se på, nem at bruge og fleksibel blomsterleveringsservice med den gnist og magi, som kun de mest passionerede og dygtige lokaleblomsterhandlere kan bringe til en buket. De håndplukker enhver blomsterhandler, som de arbejder med, for at sikre, at de deler deres værdier og deres forpligtelse til at levere fantastiske online blomsterleveringsoplevelser.

Floom mener ikke, at handlingen med at give blomster blot skal være et sidste øjebliks gavevalg (selvom deres mulighed for levering af blomster samme dag hjælper med det!). Blomster, når de er bedst, kan virkelig begejstre sanserne, uanset anledningen, uanset placeringen: fra mors dags arrangementer i Bristol til Valentinsdag buketter i London.

Hver vare, du ser på deres side, er helt unik for den lokale blomsterhandler, der laver den, hvilket betyder, at den også vil være unik for afsenderen og den elskede, der modtager den. Floom tror ikke på at give deres blomsterhandlere generiske retningslinjer, i stedet lader de dem skabe buketter baseret på naturens sæsonbestemte karakter og deres egne kreative instinkter.

Floom er virkelig ambitiøse i deres mål om at opbygge et globalt fællesskab af blomsterelskere, og at sprede blomsterglæde er, hvad det handler om! De begrænser det ikke engang til blot at sende blomster online: deres Instagram, Facebook-side og nyhedsbrev er alle steder, du kan kontakte os for at se de smukkeste stilke og den mest inspirerende blomsterfokuserede kunst.

Hvor kommer alle Flooms blomster fra?
Hver buket, du modtager fra Floom, kommer direkte fra deres partner-blomsterhandlere. Disse blomsterhandlere repræsenterer det absolut bedste, som Storbritannien har at tilbyde. De håndudvælger kun de friskeste og finesteårstidens blomster, før de personligt laver dem til individuelle buketter til dig.

Hvordan vælger Floom hvilke buketter der skal vises til mig?
Når du har indtastet postnummeret på den adresse, du vil have os til at levere til, samler Floom alle de tilgængelige buketter fra blomsterhandlere, der leverer til det pågældende område. Disse udvalg vil ændre sig med jævne mellemrum, og efterhånden som vi finder flere og flere fantastiske blomsterhandlere, der opfylder vores høje standarder, vil udvalgene fortsætte med at vokse og vokse! Vi er stolte af individualiteten af ​​de buketter, vi tilbyder.

Kan jeg bestille blomster til en dato i fremtiden?
Ja, du kan bestille op til fire uger i forvejen. Grunden til, at de ikke tillader at bestille længere i forvejen, er fordi de kun arbejder med blomsterhandlere, der bruger de fineste og friskeste blomster. Det giver os mulighed for at sikre, at hver buket er så fin og frisk, som du forventer, den skal være.

Kan jeg bestille levering samme dag?
Nogle af vores blomsterhandlere tilbyder levering samme dag, hvis dette er tilfældet viser produktet et "Tilgængelig i dag!" tag på den. Afskæringen for dette er kl. 13.00.

Hvordan var det at prøve Floom?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Floom. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.