Fnatic

Alle anmeldelser

Fnatic

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Fnatic

Esport er en fusion af teknologi og sport, og alle sportsgrene er spil i deres kerne. Konkurrencedygtigt spil er større i dag end nogensinde før. År for år er liveseertallet vokset med over 90 %. Spilindtægter overstiger langt musik- og filmindtægterne tilsammen – og kløften bliver større, efterhånden som mobilspil tager fat. Uanset platform - konsol, pc, mobil eller cloud - giver spil et sted, hvor folk kan mødes og spille sammen i en verden, der ofte er splittet. I takt med at interessen for spil stiger, stiger interessen for konkurrencespil også.

Esport i vesten
Fnatic's historie er uden sidestykke. Grundlagt i 2004 er de et af de mest succesrige esports-mærker nogensinde. De har vundet flere tier 1-turneringer end noget andet hold i verden. At vinde ligger i deres DNA. I dag er de, takket være deres evne til at drive præstationer inden for e-sport, deres stærke resultater og en voksende fanskare, det tredjemest sete e-sportsmærke i verden i 2020 - året for e-sports gennembrud. Fast Company rangerede dem også som den 6. mest innovative spilvirksomhed i 2021. Så det er uundgåeligt, at nogle af de mest fremadstormende brands i verden – inklusiv AMD, BMW, Hisense, Monster og Jack Link's – vil vælge at målrette unge mennesker gennem Fnatic.

Fnatic har scoutet og udviklet mange af de professionelle, som nu er nogle af de største e-sportsspillere i historien. De udvikler konstant deres færdigheder for at finde og bygge morgendagens legender.

Siden lanceringen i 2016 er eres prisvindende e-sportsudstyr (bestående af mus, tastaturer, headsets og pads) solgt til hundredtusindvis af gaming-entusiaster. Du kan købe vores udstyr gennem fnatic.com, Amazon og nøje udvalgte forhandlere over hele verden.

Fnatics samarbejde med GUCCI var den første forbindelse mellem et Esports-hold og et ægte luksusfirma, og peger på en fremtid, hvor gaming er stedet, hvor musik, mode, sport og teknologi mødes.

Hvor kom Fnatics skib fra?
Fnatic sender primært fra Holland. Amazon FBA-opfyldte ordrer sendes fra flere lagre i hele Europa. Forsendelseskilden kan variere afhængigt af varens tilgængelighed og destinationsland.

Ordrer behandles og afsendes mandag til fredag ​​(undtagen helligdage). Udskriv leveringsoplysninger
Fnatic sender alle varer på lager inden for to (2) hverdage. (Hvis du har afgivet en ordre om fredagen, afsendes den mandag i den næste uge). Denne tidsramme kan blive forlænget ved store udsalg (Black Friday, juleudsalg), på grund af helligdage i det land, hvor lageret er placeret, eller hvis der er problemer med leveringsadressen.
Opfyldelse af ordrer, der indeholder udsolgte varer, afhænger af tilgængelighed hos vores leverandører. Hvis vi ikke kan levere en bestilt vare, giver vi kunden besked. Leveringstiden er kun et estimat, og Fnatic er forpligtet til at levere varen på eller før den forventede leveringsdato.

Husk, at Fnatic sender til hele verden fra et centrallager, og nogle gange kan der være forsinkelser på grund af lokale skikke og/eller postvæsenet. Kunden er ansvarlig for at betale alle toldgebyrer, importafgifter, skatter osv. Hvis du modtager et kort fra dit postvæsen, skal du handle på det og kontakte dem for at gøre krav på din pakke.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Fnatic
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.