Footshop

Alle anmeldelser

Footshop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Footshop

Da Peter var 11 år gammel brugte han sin årlige opsparing på Osiris D3 sneakers. På dette tidspunkt havde han stået på skateboard i 2 år og eksperimenteret med graffiti. Takket være skateklubben TSC blev han introduceret til webdesign. Senere begyndte Peter at organisere snesevis af hiphop-koncerter. Efter at have flyttet til Prag i 2008 studerede han og levede af online markedsføring. I 2011 besluttede han sig for at kombinere sine interesser og grundlagde Footshop - en virksomhed dedikeret til sneakers, kreativitet og urbanlivsstil.

Kovo kom til Footshop som grafisk designer. Han havde idéen om at sælge livsstilssneakers i stedet for skateboardsneakers, og derfor begyndte Footshop gradvist at tilføje mærker som adidas, Nike, Asics og mange flere til sit sortiment. I 2015 skete der et stort spring i virksomhedens historie, da Footshop trådte ind i en verden af ​​premium sneakerbutikker ved at slutte sig til adidas Consortium-familien. Dette gav Tjekkiet limited edition kollektioner af adidas sneakers, inklusiv Kanye Wests YEEZY kollektion. For at føje til denne succes reagerede mange verdenskendte virksomheder, og Footshop formåede at få det højeste niveau af global distribution fra Vans, Reebok, Puma og mange andre.

Footshop' projekter
De elsker sneakers så meget, at deres kærlighed ikke kan begrænses til blot at købe og sælge dem. Udover selve butikken er Footshop også en platform, der bringer folk sammen. En platform takket være, at de har mødt utroligt mange fantastiske mennesker i løbet af de sidste par år, hvis inspirerende historier fortsætter i hvert medlem af besætningen. Og det er inspirationen, de ønsker at give videre gennem deres egne projekter, kollektioner og produkter.

Forsendelse
Footshop forbeholder sig retten til at opkræve højere forsendelsesgebyrer for ordrer på mere end 3 par sneakers. For varer, der sendes uden for EU, skal du muligvis betale yderligere afgifter i leveringslandet. Dette gælder ikke for USA. Hvis dit forsendelsesland opkræver told eller importafgifter, skal du betale disse gebyrer. Desværre har Footshop ingen kontrol over disse gebyrer og kan ikke informere dig om, hvor meget de vil være. Toldreglerne varierer fra land til land. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte dit lokale toldkontor for mere information. Nike: På grund af Nikes nye politik sender vi ikke Nike- og Jordan-produkter uden for EU. Undtagelser er Schweiz og Storbritannien.

Affiliate program
Footshop er en sneaker- og streetwear-butik grundlagt i 2011. Deres portefølje består af dame-, herre- og børnesko samt mærkevarer til skate, hip-hop og sneakers, kasketter, rygsække, punge og meget mere. De arbejder med mærker som Nike, adidas, Jordan, Puma, Converse eller Vans og leder efter folk som dig!

Bliv en affiliate partner af Footshop.cz og tjen penge med dem. De har udarbejdet et affiliate program, der tilbyder dig som udgiver et interessant vederlag for køb af de kunder, som du henviser til os gennem deres bannere på din hjemmeside, blog eller sociale netværk.

Tak fordi du læste om Footshop
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.